English   español  

Navegación por Autor rp09521

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 11 de 11
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessLWT_2022_V172_114160.pdf.jpg30-dic-2022A study of the dynamic changes of stability taking place during virgin olive oil storage period examined by mesh cell-FTIR spectroscopyLobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresa; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_EJLST_Aparicio.pdf.jpg13-jul-2018Andalusian Protected Designations of Origin of Virgin Olive Oil: The Role of Chemical Composition in Their AuthenticationAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Lobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Aroma del aceite de oliva virgen, interpretación química de la percepción sensorialLobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Ortiz-Romero, Clemente CSIC; Díaz-Montaña, Enrique; Morales-Millán, María Teresa; García-González, Diego L. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessPostprint_2018_Talanta_V187_P133.pdf.jpg1-sep-2018Comparison of two analytical methods validated for the determination of volatile compounds in virgin olive oil: GC-FID vs GC-MSAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Morales-Millán, María Teresa; Lobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Romero, Inmaculadaartículo
openAccessFicha_cata_descriptiva_atributos_sensoriales_positivos_aceites_oliva_virgenes.pdf.jpg2022Ficha de cata descriptiva de atributos sensoriales positivos para aceites de oliva vírgenesRíos-Reina, Rocío CSIC ORCID CVN ; Lobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Díaz-Montaña, Enrique; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Morales-Millán, María Teresa; García-González, Diego L. CSIC ORCID documento de trabajo
openAccessJAFC_2023_V71_15732.pdf.jpg25-oct-2023Gradual Changes of the Protective Effect of Phenols in Virgin Olive Oils Subjected to Storage and Controlled Stress by Mesh Cell IncubationLobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresa; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-09-01846-v2.pdf.jpg11-dic-2020Monitoring Virgin Olive Oil Shelf-Life by Fluorescence Spectroscopy and Sensory Characteristics: A Multidimensional Study Carried Out under Simulated Market ConditionsLobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Sikorska, Ewaartículo
openAccessPostP_2021_MicrochemJ_V164_106051.pdf.jpg2021Rapid screening of apple juice quality using ultraviolet, visible, and near infrared spectroscopy and chemometrics: A comparative studyWłodarska, Katarzyna; Piasecki, Paweł; Lobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Pawlak-Lemańska, Katarzyna; Góreck, Tomasz; Sikorska, Ewaartículo
openAccessPostP_FoodChem_2019_V295_P94.pdf.jpg2019Real time monitoring of the combined effect of chlorophyll content and light filtering packaging on virgin olive oil photo-stability using mesh cell-FTIR spectroscopyTrypidis, Dimitrios; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Lobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Nenadis, Nikolaos; Tsimidou, Maria Z.; Tena, Noelia CSIC ORCID artículo
openAccessTracking_Lobo_Art2020.pdf.jpg2020Tracking Sensory Characteristics of Virgin Olive Oils During Storage: Interpretation of Their Changes from a Multiparametric PerspectiveLobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresa; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
openAccess30-mar-2022Tracking the evolution of the quality parameters in four monovarietal virgin olive oils during 27 months of storage simulating market conditions [Dataset]Lobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresa; García-González, Diego L. CSIC ORCID dataset