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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | jun-2012 | A film of alginate plus salt as an edible susceptor in microwaveable food | Albert, Ángela CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | may-2013 | A new sensory tool to analyse the oral trajectory of biscuits with different fat and fibre contents | Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | mar-2017 | A review of the characteristics of dietary fibers relevant to appetite and energy intake outcomes in human intervention trials | Poutanen, Kaisa; Dussort, Pierre; Erkner, Alfrun; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Karnik, Kavita; Kristensen, Mette; Marsaux, Cyril; Miquel-Kergoat, Sophie; Pentikäinen, Saara; Putz, Peter; Slavin, Joanne; Steinert, Robert; Mela, David | artículo de revisión |
closedAccess | | jul-2005 | Acceptability of batter-coated squid rings prepared without industrial pre-frying | Salvador, Ana CSIC ORCID; Hough, Guillermo; Fiszman, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 16-may-2007 | Acceptability of muffins with resistant starch | Baixauli, Raquel CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2008 | Acceptability of muffins with resistant starch (RS) | Baixauli, Raquel CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ago-2012 | Active compounds and distinctive sensory features provided by American ginseng (Panax quinquefolius L.) extract in a new functional milk beverage | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Meyer, Marjolaine; Feuillère, Nicolas; Ibarra, A.; Roller, Marc; Terroba, D.; Madera, C.; Iglesias, J. R.; Echevarría, J.; Fiszman, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jul-2009 | Adhesion in fried battered nuggets: Performance of different hydrocolloids as predusts using three cooking procedures | Albert, Ángela CSIC; Pérez-Munuera, Isabel; Quiles, Amparo; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabel | artículo |
closedAccess | | nov-2020 | Agave fructans as fat and sugar replacers in ice cream: Sensory, thermal and texture properties | Pintor Jardines, A.; Arjona-Román, J. L.; Severiano-Pérez, P.; Totosaus-Sánchez, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Escalona-Buendía, H.B. | artículo |
closedAccess | | 27-oct-2010 | Alginates as edible coatings for microwaveable food | Albert, Ángela CSIC; Guardeño, Luis M.; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2003 | Alimentos rebozados congelados sin prefritura: una nueva alternativa más sana y respetuosa con el medio ambiente | Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | An alternative way to uncover drivers of coffee liking: Preference mapping based on consumers' preference ranking and open comments | Varela, Paula CSIC; Beltrán, Julián CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 21-oct-2015 | Análisis Conjunto (CA) de un suplemento alimenticio y una barra de cereal como portadores para glucomanano de Konjac | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 8-jun-2011 | Análisis de signos en las etiquetas de yogur ¿qué mensajes transmiten? | Varela, Paula CSIC; Piqueras-Fiszman, Betina; Ares, Gastón; Morant, S.; Fiszman, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2005 | Análisis sensorial aplicado a la evaluación de las frutas y hortalizas | Fiszman, Susana CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 26-jun-2019 | Aplicación de la variable TCATA para registrar la dinámica de percepción sensorial | Rizo, Arantxa; Vidák; K.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 13-jun-2007 | Aplicación de un proceso sin prefritura para la elaboración de productos rebozados con diferentes matrices alimentarias | Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2-jul-2001 | Application of a xantham gum-gelatine spray dried mixture in a custard-like formulation and their study of their rheological properties | Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | mar-2012 | Appreciation of Food Crispness and New Product Development | Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | mar-2014 | Are fish products healthy? Eye tracking as a new food technology tool for a better understanding of consumer perception | Mitterer-Daltoé, Marina L.; Queiroz, Maria I.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSIC | artículo |