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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2012A film of alginate plus salt as an edible susceptor in microwaveable foodAlbert, Ángela CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2013A new sensory tool to analyse the oral trajectory of biscuits with different fat and fibre contentsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2017A review of the characteristics of dietary fibers relevant to appetite and energy intake outcomes in human intervention trialsPoutanen, Kaisa; Dussort, Pierre; Erkner, Alfrun; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Karnik, Kavita; Kristensen, Mette; Marsaux, Cyril; Miquel-Kergoat, Sophie; Pentikäinen, Saara; Putz, Peter; Slavin, Joanne; Steinert, Robert; Mela, Davidartículo de revisión
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2005Acceptability of batter-coated squid rings prepared without industrial pre-fryingSalvador, Ana CSIC ORCID; Hough, Guillermo; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg16-may-2007Acceptability of muffins with resistant starchBaixauli, Raquel CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccess2008 Alimentaria-Bauxali.pdf.jpg2008Acceptability of muffins with resistant starch (RS)Baixauli, Raquel CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2012Active compounds and distinctive sensory features provided by American ginseng (Panax quinquefolius L.) extract in a new functional milk beverageTárrega, Amparo CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Meyer, Marjolaine; Feuillère, Nicolas; Ibarra, A.; Roller, Marc; Terroba, D.; Madera, C.; Iglesias, J. R.; Echevarría, J.; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2009Adhesion in fried battered nuggets: Performance of different hydrocolloids as predusts using three cooking proceduresAlbert, Ángela CSIC; Pérez-Munuera, Isabel; Quiles, Amparo; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2020Agave fructans as fat and sugar replacers in ice cream: Sensory, thermal and texture propertiesPintor Jardines, A.; Arjona-Román, J. L.; Severiano-Pérez, P.; Totosaus-Sánchez, A.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Escalona-Buendía, H.B.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-oct-2010Alginates as edible coatings for microwaveable foodAlbert, Ángela CSIC; Guardeño, Luis M.; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccess2003_eurocarne-Sanz.pdf.jpg2003Alimentos rebozados congelados sin prefritura: una nueva alternativa más sana y respetuosa con el medio ambienteSanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014An alternative way to uncover drivers of coffee liking: Preference mapping based on consumers' preference ranking and open commentsVarela, Paula CSIC; Beltrán, Julián CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-oct-2015Análisis Conjunto (CA) de un suplemento alimenticio y una barra de cereal como portadores para glucomanano de KonjacFiszman, Susana CSIC ORCID ; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-jun-2011Análisis de signos en las etiquetas de yogur ¿qué mensajes transmiten?Varela, Paula CSIC; Piqueras-Fiszman, Betina; Ares, Gastón; Morant, S.; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Análisis sensorial aplicado a la evaluación de las frutas y hortalizasFiszman, Susana CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-jun-2019Aplicación de la variable TCATA para registrar la dinámica de percepción sensorialRizo, Arantxa; Vidák; K.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-jun-2007Aplicación de un proceso sin prefritura para la elaboración de productos rebozados con diferentes matrices alimentariasSalvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-jul-2001Application of a xantham gum-gelatine spray dried mixture in a custard-like formulation and their study of their rheological propertiesSalvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2012Appreciation of Food Crispness and New Product DevelopmentVarela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2014Are fish products healthy? Eye tracking as a new food technology tool for a better understanding of consumer perceptionMitterer-Daltoé, Marina L.; Queiroz, Maria I.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSICartículo