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Navegación por Autor Barros-Velázquez, Jorge

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessThe_effect_gelatine_OA_2020.pdf.jpg2020The effect of gelatine packaging film containing a Spirulina platensis protein concentrate on atlantic mackerel shelf lifeStejskal, Nadia; Miranda, José M.; Martucci, Josefa F.; Ruseckaite, Roxana A.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCIDartículo
openAccessImpact_quinoa_2018.pdf.jpg2018The Impact of Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Ethanolic Extracts in the Icing Medium on Quality Loss of Atlantic Chub Mackerel (Scomber colias) Under Chilling StoragMiranda, José M.; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Pastén, Alexis; Vega-Gálvez, Antonio; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003The use of MALDI-TOF and nanospray-ion trap mass spectrometry to the characterization of specific proteins separated by two-dimensional electrophoresis: application of proteomics to the control of species substitution in fish productsPiñeiro, Carmen CSIC ORCID; Vázquez Cobos, J.; Marina, Anabel CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICcomunicación de congreso
openAccessUse_two_dimensional_electrophoresis.pdf.jpg1999The use of two-dimensional electrophoresis in the characterization of the water-soluble protein fraction of commercial flat fish speciesPiñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSICartículo
closedAccess1998Two-dimensional electrophoretic study of the water-soluble protein fraction in white muscle of gadoid fish speciesPiñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICartículo
openAccess2014Use of citric and lactic acids in ice to enhance quality of two fish species during on-board chilled storageGarcía-Soto, Bibiana; Fernández-No, Inmaculada C.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Use of natural preservatives in seafoodCampos, Carmen A.; Castro, Marcela P.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessUtiliz_extracto_lipófilo.pdf.jpg2017Utilización de un extracto lipófilo de piel de calamar gigante (Dosidocus gigas) como fuente de componentes conservantes durante la comercialización de especies marinasEzquerra-Brauer, Josafat; Miranda, José M.; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Chan-Higuera, Jesús Enrique; Torres-Arreola, Wilfrido; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo