English   español  

Navegación por Autor Garde-Cerdán, Teresa

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 186 a 205 de 222 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Recent advances in the study of grape and wine volatile composition: Varietal, fermentative and ageing aroma compoundsRubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Salinas, M. Rosario; Nevares, Ignacio; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Álamo-Sanza, M. del; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Alonso, Gonzalo L.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2016Relación entre el tipo de suelo del viñedo y los compuestos nitrogenados del mostoPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez-Vidaurre, J. M. CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2016Replacement of sulfur dioxide by hydroxytyrosol in white wine: Influence on both quality parameters and sensoryRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Zafrilla, Pilar; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccess2-feb-2023Resultados de las aplicaciones foliares de urea sobre el contenido de compuestos aromáticos en uvas de TempranilloMurillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez-Vidaurre, J. M. CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2019Riboflavin applications to grapevine leaves and berries blue-light post-harvest treatments modifies grape anthocyanins and amino acids contentsPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Ruiz-González, Rubén; Nonell, Santi; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
openAccessRiboflavin_applications.pdf.jpg17-jul-2017Riboflavin applications to Tempranillo vine: Effect on grape amino acid compositionGonzález-Santamaría, Rosario CSIC; Ruiz-González, Rubén; Nonell, Santi; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-oct-2022Riego deficitario controlado en condiciones semiáridas: influencia en la composición fenólica y en la actividad antioxidante de la uva MonastrellPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Intrigliolo, Diego S. CSIC ORCID; Almajano, María Pilar; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Role of phenylalanine in viticulture and enologySantamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2019Rootstock effects on grape anthocyanins, skin and seed proanthocyanidins and wine color and phenolic compounds from Vitis vinifera L. Merlot grapevinesGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Gómez-Plaza, Encarna; Bautista-Ortín, Ana Belén; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Moreno-Simunovic, Yerko; Martínez-Gil, A. M.artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2020Seaweed foliar applications at two dosages to Tempranillo blanco (Vitis vinifera L.) grapevines in two seasons: Effects on grape and wine volatile compositionGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015Selección de levaduras no-Saccharomyces para mejorar la calidad de vinos tintosGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSICcomunicación de congreso
openAccessStrategies improvement.pdf.jpg9-ene-2018Strategies for the improvement of fruit set in vitis vinifera L. Cv. 'carménère' through different foliar biostimulants in two different locationsGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Souza da Costa, Bianca CSIC ORCID; Moreno-Simunovic, Yerkoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-mar-2020Study of must and wine amino acids composition after seaweed applications to Tempranillo blanco grapevinesGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-nov-2014Study of the effects of proline, phenylalanine, and urea foliar application to Tempranillo vineyards on grape amino acid content. Comparison with commercial nitrogen fertilisersGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-may-2017Study of wine volatile composition from Carignan grapes ungrafted and grafted with País (Vitis vinifera L.) rootstock from ten wine-growing sites in Maule Valley, ChileGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Carrasco-Quiroz, Marioli CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez-Gil, A. M.; Moreno-Simunovic, Yerkocomunicación de congreso
openAccessbeverages-07-00072-v2.pdf.jpg29-oct-2021Study of wine volatile composition of tempranillo versus tempranillo blanco, a new white grape varietyGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2017The impacts of temperature, alcoholic degree and amino acids content on biogenic amines and their precursor amino acids content in red wineLorenzo, Cándida; Bordiga. M.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Salinas, M. Rosario; Coïsson, J. D.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
openAccessagronomy-13-02199-v2.pdf.jpg22-ago-2023The Influence of Climatic Conditions and Agronomic Practices on Greenhouse Gas Emissions in a Conventional Vineyard (DOCa. Rioja, Spain)Rodrigo, Estíbaliz; Murillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez-Vidaurre, J. M. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2021The Most Important Parameters to Differentiate Tempranillo and Tempranillo Blanco Grapes and Wines through Machine LearningGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Costa, N. L. da; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Barbosa, Rommel; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; Martínez-Vidaurre, J. M. CSIC; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-mar-2021Towards a more sustainable viticulture: foliar application of N-doped calcium phosphate nanoparticles on Tempranillo grapesPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Ramírez-Rodríguez, Gloria B.; Carmona, Francisco J.; Martínez-Vidaurre, J. M. CSIC; Masciocchi, Norberto; Guagliardi, Antonella; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Delgado-López, José M.artículo