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1openAccessCereal Chem-2013-90-89-10.pdf.jpgmar-2013Thermomechanically Induced Protein Aggregation and Starch Structural Changes in Wheat Flour DoughRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Altamirano Fortoul, Rossana CSIC ORCID; Don, Clyde; Dubat, Arnauldartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2010Effect of cooking time and ingredients on the performance of different starches in white saucesArocas, Amparo CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Hernández-Carrión, María; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
3openAccessPerezEstaun_Boletin_Geologico_Minero_128_3_587.pdf.jpgoct-2017Paleostress evolution during the exhumation of high-P marbles, samaná complex, Northern HispaniolaFernández, Francisco J. CSIC ORCID; Rodríguez, I.; Escuder Viruete, Javier CSIC ORCID ; Pérez-Estaún, Andrés CSIC; Mariani, E.; Prior, D.artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2011Comparing microwave- and water bath-thawed starch-based sauces: Infrared thermography, rheology and microstructureArocas, Amparo CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2010Dielectrical, microstructural and flow properties of sauce model systems based on starch, gums and saltGuardeño, Luis M.; Catalá-Civera, José M.; Plaza-Gonzalez, P.; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabelartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2015New formulations of functional white sauces enriched with red sweet pepper: a rheological, microstructural and sensory studyHernández-Carrión, María; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Llorca, Empar; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Quiles, Amparoartículo
7openAccessFH-2019-Espert.pdf.jpg2-may-2019Rheological and microstructural behaviour of xanthan gum and xanthan gum-Tween 80 emulsions during in vitro digestionEspert, María CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCIDartículo
8openAccessFH2020-Espert.pdf.jpg22-ago-2019Reduced-fat spreads based on anhydrous milk fat and cellulose ethersEspert, María CSIC; Wiking, L.; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCIDartículo
9openAccessCELULOSAS DEF.pdf.jpg27-ene-2017Relationship between cellulose chemical substitution, structure and fat digestion in o/w emulsionsEspert, María CSIC; Borreani, J.; Hernando, Isabel; Quiles, A.; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCIDartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2017Designing added-protein yogurts: Relationship between in vitro digestion behavior and structureMorell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Llorca, Empar; Hernando, Isabelartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2011Influence of the chain-length distribution of inulin on the rheology and microstructure of prebiotic dairy dessertsTárrega, Amparo CSIC ORCID; Torres, Juan Diego; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2014Hydrocolloids for enhancing satiety: Relating oral digestion to rheology, structure and sensory perceptionMorell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSIC; Hernando, Isabelartículo
13openAccessComparative.Characterization.Dietary.pdf.jpgjul-2010Comparative characterization of dietary fibre enriched frozen/thawed mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Olivares, M. Dolores CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
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