Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-7 de 7.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
9-nov-2019
Electrospinnability study of pea (Pisum sativum) and common bean (Phaseolus vulgaris L.) using the conformational and rheological behavior of their protein isolates
Aguilar-Vázquez, G.
;
Ortiz-Frade, L.
;
Figueroa-Cárdenas, J.D.
;
López-Rubio, Amparo
CSIC
ORCID
;
Mendoza, S.
artículo
2
openAccess
19-jun-2021
Understanding the different emulsification mechanisms of pectin: Comparison between watermelon rind and two commercial pectin sources
Méndez, Daniel Alexander
;
Fabra, María José
CSIC
ORCID
;
Martínez-Abad, Antonio
CSIC
ORCID
CVN
;
Martínez Sanz, Marta
CSIC
ORCID
;
Gorria, Marta
;
López-Rubio, Amparo
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
21-feb-2020
Advanced structural characterisation of agar-based hydrogels: Rheological and small angle scattering studies
Martínez Sanz, Marta
CSIC
ORCID
;
Ström, Anna
;
López Sánchez, Patricia
;
Knutsen, Svein Halvor
;
Ballance, Simon
;
Zobel, Hanne Kristine
;
Sokolova, Anna
;
Gilbert, Elliot Paul
;
López-Rubio, Amparo
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2-feb-2024
Rheological properties, microstructure and stability of oil-in-water emulsions prepared with mango kernel starch (var. Sugar and Tommy)
Ramírez Brewer, David
;
Méndez, Daniel A.
;
Garcia Zapateiro, Luis A.
;
López-Rubio, Amparo
CSIC
ORCID
;
Fabra, María José
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
1-jun-2020
Composition and rheological properties of microalgae suspensions: Impact of ultrasound processing
Martínez Sanz, Marta
CSIC
ORCID
;
Garrido Fernández, Agustín
CSIC
;
Mijlkovic, Ana
;
Krona, Annika
;
Martínez-Abad, Antonio
CSIC
ORCID
CVN
;
Coll, José María
CSIC
ORCID
;
López-Rubio, Amparo
CSIC
ORCID
;
López-Sánchez, Patricia
artículo
6
openAccess
8-mar-2024
Emulsifying properties of β-glucan-rich extracts obtained from Pleurotus ostreatus whole mushroom and stipes
Pérez Bassart, Zaida
;
Méndez, Daniel Alexander
;
Martínez-Abad, Antonio
CSIC
ORCID
CVN
;
López-Rubio, Amparo
CSIC
ORCID
;
Fabra, María José
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2023
Tailoring structural, rheological and gelling properties of watermelon rind pectin by enzymatic treatments
Méndez, Daniel A.
;
Martínez-Abad, Antonio
CSIC
ORCID
CVN
;
Martínez-Sanz, Marta
;
López-Rubio, Amparo
CSIC
ORCID
;
Fabra, María José
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
326358
Publications
3618
Researcher profiles
1620
Collections
190
Communities
178
Groups
102
Projects
Autor
7
López-Rubio, Amparo
4
Fabra, María José
4
Martínez-Abad, Antonio
3
Martínez Sanz, Marta
2
Méndez, Daniel A.
2
Méndez, Daniel Alexander
1
Aguilar-Vázquez, G.
1
Ballance, Simon
1
Coll, José María
1
Figueroa-Cárdenas, J.D.
.
siguiente >
Palabras clave
3
SAXS
2
Microstructure
1
Aqueous extractions
1
Cell wall polysaccharides
1
Common bean protein isolate
1
Creaming index
1
Electrospinning
1
Emulsion
1
Emulsion stability
1
Emulsions
.
siguiente >
Fecha de Publicación
2
2024
1
2023
1
2021
2
2020
1
2019