Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-15 de 15.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Metabolites in contact with the rat digestive tract after ingestion of a phenolic-rich dietary fiber matrixTouriño, Sonia CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Mateos-Martín, María Luisa CSIC ORCID; Fuguet, Elisabet CSIC; Vinardell, M. Pilar CSIC ORCID; Cascante, Marta CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2012Profile of urinary and fecal proanthocyanidin metabolites from common cinnamon (Cinnamomum zeylanicum L.) in ratsMateos-Martín, María Luisa CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Fuguet, Elisabet CSIC; Torres, Josep Lluís CSIC ORCIDartículo
3openAccessantioxidants-11-00415.pdf.jpg18-feb-2022Modulation of Antioxidant Defense in Farmed Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fed with a Diet Supplemented by the Waste Derived from the Supercritical Fluid Extraction of Basil (Ocimum basilicum)Magara, Gabriele; Prearo, Marino; Vercelli, Cristina; Barbero, Raffaella; Micera, Marco; Botto, Alfonso; Caimi, Christian; Caldaroni, Barbara; Bertea, Cinzia Margherita; Mannino, Giuseppe; Barceló, Damià CSIC ORCID; Renzi, Monia; Gasco, Laura; Re, Giovanni; Dondo, Alessandro; Elia, Antonia Concetta; Pastorino, Paoloartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2012New identification of proanthocyanidins in cinnamon (Cinnamomum zeylanicum L.) using MALDI-TOF/TOF mass spectrometryMateos-Martín, María Luisa CSIC ORCID; Fuguet, Elisabet CSIC; Quero, Carmen CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCIDartículo
5openAccessAntioxidantes.pdf.jpg30-jun-2007Extracción de antioxidantes a partir de subproductos del procesado de la almendraGarrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
6closedAccess1997Tannin composition of Eucalyptus camaldulensis, E. globulus and E. rudis Part I. WoodCadahía, Estrella; Conde, Elvira; García-Vallejo, M. C.; Fernández De Simón, María Brígidaartículo
7closedAccess1997Tannin composition of Eucalyptus camaldulensis, E. globulus and E. rudis - Part II. BarkCadahía, Estrella; Conde, Elvira; Fernández De Simón, María Brígida; García-Vallejo, M. C.artículo
8closedAccess31-oct-2007Nutraceuticals: Facts and fictionEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
9closedAccess1998Changes in tannic composition of reproduction cork Quercus suber throughout industrial processingCadahía, Estrella; Conde, Elvira; Fernández De Simón, María Brígida; García-Vallejo, M. C.artículo
10openAccessurine_metabolites_antioxidant_effect_after_oral_intake_date.pdf.jpg16-oct-2019Urine metabolites and antioxidant effect after oral intake of date (phoenix dactylifera L.) seeds-based products (powder, bread and extract) by humanPlatat, Carine; Hillary, Serene; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Martínez-Blázquez, J. Alberto; Al-Meqbali, Fatima; Souka, Usama; Al-Hammadi, Suleiman; Ibrahim, Wissamartículo
11openAccessTouriño_Sonia_et_al.pdf.jpgsep-2008Antioxidant/prooxidant effects of bioactive polyphenolicsTouriño, Sonia CSIC; Lizárraga, Daneida; Carreras, Anna CSIC; Matito Sánchez, Cecilia CSIC; Ugartondo, Vanessa; Mitjans, Montserrat; Centelles, Josep J.; Vinardell, M. Pilar CSIC ORCID; Juliá, Lluís CSIC ORCID; Cascante, Marta CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCIDartículo
12openAccessEffects_Taltavull_Art2020.pdf.jpg2020Effects of Fish Oil and Grape Seed Extract Combination on Hepatic Endogenous Antioxidants and Bioactive Lipids in Diet-Induced Early Stages of Insulin Resistance in RatsTaltavull, Núria; Miralles-Pérez, Bernat; Nogués, M. R.; Ramos-Romero, Sara CSIC ORCID; Méndez, Lucía CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Romeu, Martaartículo
13openAccessPolyphenolic_Navarro_Art2019.pdf.jpg23-ago-2019Polyphenolic composition and antioxidant activity of Uncaria tomentosa commercial bark productsNavarro-Hoyos, Mirtha; Arnaez-Serrano, Elizabeth; Moreira-González, Ileana; Hurtado, Alonso; Monge, Daniela; Monagas Juan, María Josefina CSICartículo
14openAccesshighfatrats.pdf.jpg2018A high-fat high-sucrose diet affects the long-term metabolic fate of grape proanthocyanidins in ratsMolinar-Toribio, Eunice; Fuguet, Elisabet CSIC; Ramos-Romero, Sara CSIC ORCID; Taltavull, Núria; Méndez, Lucía CSIC ORCID; Nogués, M. R.; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Antioxidant Dietary Fiber Product: A New Concept and a Potential Food IngredientSaura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
Resultados 1-15 de 15.

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente