Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-13 de 13.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS301726[1].pdf.jpg2010Mejora de las características antioxidantes de papaya cortada mediante el procesado por altas presiones hidrostáticasCrespo, Inés; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID comunicación de congreso
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Food matrix affects quality and peroxidase activity of a functional fruit juice beverage treated by high-hydrostatic pressureAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
3closedAccess12-may-2010An Onion Byproduct Affects Plasma Lipids in Healthy RatsRoldán-Marín, Eduvigis; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Dragsted, Lars O.artículo
4closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2011Nutritional and health aspects of fresh-cut vegetablesAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
5openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS301724[1].pdf.jpg2010Identificación de los pigmentos betalaínicos de frutos de u (Myrtillocactus geometrizans) por HPLC-DAD-ESI-MSGuerrero-Chavez, Guillermo; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Mercado-Silva, Edmundo; Guzmán-Maldonado, H. Salvadorcomunicación de congreso
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of combined treatment of high-pressure and packaging under carbon dioxide atmosphere on sensory quality of grilled red bell pepper during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Impact of high-pressure processing and packaging under carbon dioxide atmosphere on vitamin C and antioxidant activity of red bell peppers (Capsicum annuum L.) during refrigerated storageSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
8closedAccessrestringido.pdf.jpgnov-2011Effect of processing and food matrix on calcium and phosphorous bioavailability from milk-based fruit beverages in Caco-2 cellsCilla, Antonio; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCIDartículo
9openAccessnov-2011Inhibition of hyaluronidase activity by high-pressure treated onionGonzález Peña, Diana CSIC; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Colina Coca, Clara CSIC; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID póster de congreso
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2011Carotenoid and flavanone content during refrigerated storage of orange juice processed by high-pressure, pulsed electric fields and low pasteurizationPlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effects of high-pressure processing and pulsed electric fields on nutritional quality and health-related compounds of fruit and vegetable productsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ene-2011Impact of minimal processing on orange bioactive compounds during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC ORCID; Crespo, Inés; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Muñoz, Marina; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
13closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2011Nutritional Characterization of Tomato JuicesSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Cano, M. Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
Resultados 1-13 de 13.

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente