| | Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
| 1 | closedAccess | | 2008 | Degradation of tannic acid by cell-free extracts of Lactobacillus plantarum | Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID | póster de congreso |
| 2 | closedAccess | | 2006 | Statistical interpretation of the color parameters of red wines in function of their phenolic composition during aging in bottle | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 3 | closedAccess | | 2003 | Growth and release of hydroxycinnamic acids from Brewer’s spent grain by Streptomyces avermitilis CECT 3339 | Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Sancho, Ana I.; Díez, Nardy; Ferreira, Patricia CSIC ORCID; Soliveri, Juan; Copa-Patiño, J.L. | artículo |
| 4 | closedAccess | | 2008 | Polyphenols and antioxidant properties of almond skins: Influence of industrial processing | Garrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
| 5 | closedAccess | | 2001 | Hydroxycinnamic acids and ferulic acid dehydrodimers in barley and processed barley | Hernanz, Dolore; Núñez Morales, Verónica; Sancho, Ana I.; Faulds, Craig B. CSIC; Williamson, Gary; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 6 | closedAccess | | 2003 | Variability of brewer’s spent grain within a brewery | Santos, M.; Jiménez, J. J.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Nozal, María J. del | artículo |
| 7 | closedAccess | | 2006 | Evolution of the phenolic content of red wines from Vitis vinifera L. during ageing in bottle | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
| 8 | openAccess | | 2006 | Phenolic content of blends of tempranillo with graciano or Cabernet Sauvignon wines produced in Spain | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 9 | closedAccess | | 2007 | Los compuestos polifenólicos en productos apícolas y su función antioxidante | Uthurry, C. A.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 10 | closedAccess | | 2004 | Occurrence of pyranoanthocyanins in sparkling wines manufactured with red grape varieties | Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Polo, María Carmen; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 11 | closedAccess | | 2005 | Quality assessment of commercial dietary antioxidant products from Vitis vinifera L. grape seeds | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
| 12 | closedAccess | | 2009 | Profile of plasma and urine metabolites after the intake of almond [Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb] polyphenols in humans | Urpí-Sarda, Mireia; Garrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Medina-Remón, Alexander; Andrés-Lacueva, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
| 13 | closedAccess | | 2005 | Evolution of polyphenols in red wines from Vitis vinifera L. during aging in the bottle | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
| 14 | closedAccess | | 2007 | Evolution of red wine anthocyanins during malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing with | Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID | artículo |
| 15 | closedAccess | | 2000 | Phenolics and related substances in alcohol-free beers | Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Peña-Neira, Alvaro; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 16 | closedAccess | | 2001 | Effects of wine phenolics and sorghum tannins on tyrosinase activity and growth of melanoma cells | Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Vieira, W.; Virador, V. M. | artículo |
| 17 | closedAccess | | 2007 | Hydrophilic and lipophilic antioxidant capacities of commercial dietary antioxidant supplements | Garrido, Ignacio CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 18 | closedAccess | | 2006 | Non-galloylated and galloylated proanthocyanidin oligomers in grape seeds from Vitus vinifera L. cv. Graciano, Tempranillo and Cabernet Sauvignon | Núñez Morales, Verónica; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Hong, Yun-Jeong; Mitchell, Alyson E. | artículo |
| 19 | closedAccess | | 2005 | Updated knowledge about the presence of phenolic compounds in wine | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 20 | closedAccess | | 2007 | Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) skins as a potential source of bioactive polyphenols | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 21 | closedAccess | | 2004 | In vitro antioxidant activity of red grape skins | Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Núñez Morales, Verónica; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 22 | closedAccess | | 2006 | Functional ingredients from Vitis vinifera L. commercialised in Europe | Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | comunicación de congreso |
| 23 | openAccess | | 2004 | Feeding preference of the red swamp crayfish Procambarus clarkii (Girard) on living macrophytes in a Spanish wetland | Cirujano, Santos CSIC ORCID; Camargo, Julio A.; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 24 | closedAccess | | 2006 | Effect of the modifier (Graciano vs. Cabernet Sauvignon) on blends of Tempranillo wine during ageing in the bottle. I. Anthocyanins, pyranoanthocyanins and non-anthocyanin phenolics | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 25 | closedAccess | | 2003 | Anthocyanin-derived pigments in Graciano, Tempranillo, and Cabernet Sauvignon wines produced in Spain | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 26 | closedAccess | | 2007 | Effect of the modifier (Graciano vs. Cabernet sauvignon) on blends of Tempranillo wine during ageing in the bottle. II. Colour and overall appreciation | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Martín Álvarez, Pedro J.; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
| 27 | closedAccess | | 2003 | Commercial dietary antioxidant supplements assayed for their antioxidant activity by different methodologies | Dávalos Herrera, Alberto; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
| 28 | openAccess | | 2007 | Influencia de las lías durante el proceso de envejecimiento en barrica y botella de un vino monovarietal de Vitis vinifera cv Tempranillo | Pino, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | comunicación de congreso |
| 29 | openAccess | | 15-mar-2008 | Degradation of tannic acid by cell-free extracts of Lactobacillus plantarum | Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID | artículo |
| 30 | openAccess | | 15-ene-2008 | Characterization of tannase activity in cell-free extracts of Lactobacillus plantarum CECT 748T | Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID | artículo |
| 31 | openAccess | | 2007 | Resultados de la microoxigenación durante el procesamiento de un vino monovarietal de Vitis vinífera cv. Tempranillo | Pino, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | comunicación de congreso |
| 32 | closedAccess | | 2005 | Simultaneous determination of nonanthocyanin phenolic compounds in red wines by HPLC-DAD/ESI-MS | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Suárez Colomo, Rafael; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
| 33 | closedAccess | | 2002 | Pentoses and hydroxycinnamic acids in Brewer's spent grain | Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Santos, M.; Jiménez, J. J.; Nozal, María J. del; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 34 | closedAccess | | 2004 | Inhibition of methyl linoleate autoxidation by phenolics and other related compounds under mild oxidative conditions | Dávalos Herrera, Alberto; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 35 | closedAccess | | 2004 | Metabolism of gallic acid and catechin by Lactobacillus hilgardii from wine | Alberto, María R.; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Manca de Nadra, María Cristina | artículo |
| 36 | closedAccess | | 2003 | Monomeric, oligomeric, and polymeric flavan-3-ol composition of wines and grapes from Vitis vinifera L. Cv. Graciano, Tempranillo, and Cabernet Sauvignon | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Laureano, Olga; Silva, Jorge M. Ricardo da | artículo |
| 37 | openAccess | | 2007 | Metabolismo de compuestos fenólicos por bacterias lácticas del vino | Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Landete, José María CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; López de Felipe, Félix CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID | artículo |
| 38 | openAccess | | 2008 | La microoxigenación en la evolución de los polifenoles, el color y las características sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboración | Pino, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 39 | closedAccess | | 2005 | Evolution of polyphenols in red wines from Vitis vinifera L. during aging in the bottle | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 40 | closedAccess | | 2001 | Fast determination of procyanidins and other phenolic compounds in food samples by micellar electrokinetic chromatography using acidic buffers | Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 41 | closedAccess | | 2005 | Antioxidant properties of commercial grape juices and vinegars | Dávalos Herrera, Alberto; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 42 | closedAccess | | 2006 | Time course of the colour of young red wines from Vitis vinifera L. during ageing in bottle | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
| 43 | closedAccess | | 2006 | Quercetin is bioavailable from a single ingestion of grape juice | Dávalos Herrera, Alberto; Castilla, Patricia; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
| 44 | closedAccess | | 2000 | Red wine aging in oak barrels: evolution of the monosaccharides content | Alamo, Marı́a del; Bernal, José Luis; Nozal, María J. del; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | artículo |
| 45 | closedAccess | | 2006 | Commercial dietary ingredients from Vitis vinifera L. leaves and grape skins: Antioxidant and chemical characterization | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
| 46 | openAccess | | 2007 | Influencia de las condiciones climáticas en la síntesis de antocianos durante la maduración de las uvas de Vitis vinifera L. cv. Merlot | Suárez Colomo, Rafael; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | comunicación de congreso |
| 47 | closedAccess | | 2009 | Análisis de las proantocianidinas de la uva por MALDI-TOF MS | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID | comunicación de congreso |
| 48 | openAccess | | 30-jun-2009 | Food phenolics and lactic acid bacteria | Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Landete, José María CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; López de Felipe, Félix CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Mancheño, Jose M. CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID | artículo |
| 49 | closedAccess | | 2007 | Evaluation of different Saccharomyces cerevisiae strains for red winemaking. Influence on the anthocyanin, pyranoanthocyanin and non-anthocyanin phenolic content and colour characteristics of wines | Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
| 50 | closedAccess | | 2008 | Ultrafiltration as alternative purification procedure for the characterization of low and high molecular-mass phenolics from almond skins | Prodanov, M. CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio CSIC; Vacas, Visitación; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |