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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Degradation of tannic acid by cell-free extracts of Lactobacillus plantarumRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID póster de congreso
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Statistical interpretation of the color parameters of red wines in function of their phenolic composition during aging in bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Growth and release of hydroxycinnamic acids from Brewer’s spent grain by Streptomyces avermitilis CECT 3339Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Sancho, Ana I.; Díez, Nardy; Ferreira, Patricia CSIC ORCID; Soliveri, Juan; Copa-Patiño, J.L.artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Polyphenols and antioxidant properties of almond skins: Influence of industrial processingGarrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Hydroxycinnamic acids and ferulic acid dehydrodimers in barley and processed barleyHernanz, Dolore; Núñez Morales, Verónica; Sancho, Ana I.; Faulds, Craig B. CSIC; Williamson, Gary; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Variability of brewer’s spent grain within a brewerySantos, M.; Jiménez, J. J.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Nozal, María J. delartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Evolution of the phenolic content of red wines from Vitis vinifera L. during ageing in bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
8openAccesspenolicspain.pdf.jpg2006Phenolic content of blends of tempranillo with graciano or Cabernet Sauvignon wines produced in SpainMonagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Los compuestos polifenólicos en productos apícolas y su función antioxidanteUthurry, C. A.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Occurrence of pyranoanthocyanins in sparkling wines manufactured with red grape varietiesPozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Polo, María Carmen; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Quality assessment of commercial dietary antioxidant products from Vitis vinifera L. grape seedsMonagas Juan, María Josefina CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Profile of plasma and urine metabolites after the intake of almond [Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb] polyphenols in humansUrpí-Sarda, Mireia; Garrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Medina-Remón, Alexander; Andrés-Lacueva, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Evolution of polyphenols in red wines from Vitis vinifera L. during aging in the bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Evolution of red wine anthocyanins during malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing withMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Phenolics and related substances in alcohol-free beersBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Peña-Neira, Alvaro; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effects of wine phenolics and sorghum tannins on tyrosinase activity and growth of melanoma cellsGómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Vieira, W.; Virador, V. M.artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Hydrophilic and lipophilic antioxidant capacities of commercial dietary antioxidant supplementsGarrido, Ignacio CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Non-galloylated and galloylated proanthocyanidin oligomers in grape seeds from Vitus vinifera L. cv. Graciano, Tempranillo and Cabernet SauvignonNúñez Morales, Verónica; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Hong, Yun-Jeong; Mitchell, Alyson E.artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Updated knowledge about the presence of phenolic compounds in wineMonagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) skins as a potential source of bioactive polyphenolsMonagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004In vitro antioxidant activity of red grape skinsBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Núñez Morales, Verónica; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Functional ingredients from Vitis vinifera L. commercialised in EuropeBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC comunicación de congreso
23openAccessfeedwet.pdf.jpg2004Feeding preference of the red swamp crayfish Procambarus clarkii (Girard) on living macrophytes in a Spanish wetlandCirujano, Santos CSIC ORCID; Camargo, Julio A.; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of the modifier (Graciano vs. Cabernet Sauvignon) on blends of Tempranillo wine during ageing in the bottle. I. Anthocyanins, pyranoanthocyanins and non-anthocyanin phenolicsMonagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Anthocyanin-derived pigments in Graciano, Tempranillo, and Cabernet Sauvignon wines produced in SpainMonagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of the modifier (Graciano vs. Cabernet sauvignon) on blends of Tempranillo wine during ageing in the bottle. II. Colour and overall appreciationMonagas Juan, María Josefina CSIC; Martín Álvarez, Pedro J.; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Commercial dietary antioxidant supplements assayed for their antioxidant activity by different methodologiesDávalos Herrera, Alberto; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
28openAccessinfluencia delias.pdf.jpg2007Influencia de las lías durante el proceso de envejecimiento en barrica y botella de un vino monovarietal de Vitis vinifera cv TempranilloPino, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC comunicación de congreso
29openAccesstannic_acid_cell-free_rodriguez.pdf.jpg15-mar-2008Degradation of tannic acid by cell-free extracts of Lactobacillus plantarumRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
30openAccesslactobacillus_plantarum_CECT_748T_Rodriguez.pdf.jpg15-ene-2008Characterization of tannase activity in cell-free extracts of Lactobacillus plantarum CECT 748TRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
31openAccessMicrooxigenacion.pdf.jpg2007Resultados de la microoxigenación durante el procesamiento de un vino monovarietal de Vitis vinífera cv. TempranilloPino, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC comunicación de congreso
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Simultaneous determination of nonanthocyanin phenolic compounds in red wines by HPLC-DAD/ESI-MSMonagas Juan, María Josefina CSIC; Suárez Colomo, Rafael; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Pentoses and hydroxycinnamic acids in Brewer's spent grainBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Santos, M.; Jiménez, J. J.; Nozal, María J. del; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Inhibition of methyl linoleate autoxidation by phenolics and other related compounds under mild oxidative conditionsDávalos Herrera, Alberto; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Metabolism of gallic acid and catechin by Lactobacillus hilgardii from wineAlberto, María R.; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Manca de Nadra, María Cristinaartículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Monomeric, oligomeric, and polymeric flavan-3-ol composition of wines and grapes from Vitis vinifera L. Cv. Graciano, Tempranillo, and Cabernet SauvignonMonagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Laureano, Olga; Silva, Jorge M. Ricardo daartículo
37openAccessmetabolcompufenvino.pdf.jpg2007Metabolismo de compuestos fenólicos por bacterias lácticas del vinoRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Landete, José María CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; López de Felipe, Félix CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
38openAccessmicrooxyevolucionvino.pdf.jpg2008La microoxigenación en la evolución de los polifenoles, el color y las características sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboraciónPino, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Evolution of polyphenols in red wines from Vitis vinifera L. during aging in the bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
40closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Fast determination of procyanidins and other phenolic compounds in food samples by micellar electrokinetic chromatography using acidic buffersCifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Antioxidant properties of commercial grape juices and vinegarsDávalos Herrera, Alberto; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
42closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Time course of the colour of young red wines from Vitis vinifera L. during ageing in bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Quercetin is bioavailable from a single ingestion of grape juiceDávalos Herrera, Alberto; Castilla, Patricia; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
44closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Red wine aging in oak barrels: evolution of the monosaccharides contentAlamo, Marı́a del; Bernal, José Luis; Nozal, María J. del; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Commercial dietary ingredients from Vitis vinifera L. leaves and grape skins: Antioxidant and chemical characterizationMonagas Juan, María Josefina CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
46openAccessPáginas de libro-actas-GIENOL-07.pdf.jpg2007Influencia de las condiciones climáticas en la síntesis de antocianos durante la maduración de las uvas de Vitis vinifera L. cv. MerlotSuárez Colomo, Rafael; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC comunicación de congreso
47closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Análisis de las proantocianidinas de la uva por MALDI-TOF MSMonagas Juan, María Josefina CSIC; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID comunicación de congreso
48openAccessfood_phenolics_lactic_acid_bacteria_Rodriguez.pdf.jpg30-jun-2009Food phenolics and lactic acid bacteriaRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Landete, José María CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; López de Felipe, Félix CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Mancheño, Jose M. CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
49closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Evaluation of different Saccharomyces cerevisiae strains for red winemaking. Influence on the anthocyanin, pyranoanthocyanin and non-anthocyanin phenolic content and colour characteristics of winesMonagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
50closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Ultrafiltration as alternative purification procedure for the characterization of low and high molecular-mass phenolics from almond skinsProdanov, M. CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio CSIC; Vacas, Visitación; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
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