Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-17 de 17.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
161openAccessbacteria_isolated_Munoz.pdf.jpg30-mar-2011Phenotypic and genetic evaluations of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from fish and fish productsMuñoz-Atienza, E.; Landeta, Gerardo CSIC; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Gómez-Sala, Beatriz; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Hernández, Pablo E.; Cintas, Luis M.; Herranz, Carmenartículo
162closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2011Response of a Lactobacillus plantarum human isolate to tannic acid challenge assessed by proteomic analyses.Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Anglade, Patricia; Baraige, Fabienne; Zagorec, Monique; Champomier-Vergès, Marie-Christine; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; López de Felipe, Félix CSIC ORCIDartículo
163closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-sep-2011Synthesis of propyl gallate by transesterification of tannic acid in aqueous media catalysed by immobilised derivatives of tannase from Lactobacillus plantarumFernández-Lorente, Gloria CSIC ORCID ; Bolívar Bolívar, Juan Manuel; Rocha-Martín, Javier CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Guisán, José Manuel CSIC ORCID artículo
164openAccesspURI_family_Curiel.pdf.jpgmar-2011The pURI family of expression vectors: A versatile set of ligation independent cloning plasmids for producing recombinant His-fusion proteinsCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Mancheño, Jose M. CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
165openAccess1-jun-2011Análisis cristalográfico a resolución atómica del módulo lectina N-terminal de la proteína LBL de Laccaria bicolorAcebrón, Iván CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Mancheño, Jose M. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
166openAccessmushroom_laetiporus_sulphurous_Angulo.pdf.jpg1-jun-2011High-resolution structural insights on the sugar-recognition and fusion tag properties of a versatile ß-trefoil lectin domain from the mushroom Laetiporus sulphurousAngulo, Iván CSIC; Acebrón, Iván CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rodríguez-Crespo, Ignacio; Menéndez, Margarita CSIC ORCID; García, Pedro CSIC ORCID ; Tateno, Hiroaki; Goldstein, Irwin J.; Pérez-Agote, Begoña; Mancheño, Jose M. CSIC ORCIDartículo
167openAccess2011Preliminary X-ray analysis of twinned crystals of the Q88Y25_Lacpl esterase from Lactobacillus plantarum WCFS1Álvarez, Yanaisis CSIC; Esteban-Torres, María CSIC ORCID; Acebrón, Iván CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Martínez-Ripoll, Martín CSIC ORCID; Mancheño, Jose M. CSIC ORCIDartículo
168openAccesslactic_acid_bacteria_Curiel.pdf.jpgjul-2011Production of biogenic amines by lactic acid bacteria and enterobacteria isolated from fresh pork sausages packaged in different atmospheres and kept under refrigerationCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
169closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Lactic acid bacteriaMuñoz, Rosario CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCIDcapítulo de libro
170openAccessWO2011151494A1.pdf.jpg8-dic-2011Use of lactic bacteria for preserving the flavanols of a food product and preventing the browning of wineLópez de Felipe, Félix CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID solicitud de patente
171closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Molecular Wine MicrobiologyCarrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID libro
172openAccessES2370839A1.pdf.jpg23-dic-2011Uso de bacterias lácticas para conservar los flavanoles de un producto alimenticio y prevenir el pardeamiento del vinoLópez de Felipe, Félix CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID solicitud de patente
173openAccessPCR_methods_Landete.pdf.jpgmar-2011PCR methods for the detection of biogenic amine-producing bacteria on wineLandete, José María CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Marcobal, Ángela CSIC; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
174openAccessrecA_gene_Landeta.pdf.jpgsep-2011Use of recA gene sequence analysis for the identification of Staphylococcus equorum strains predominant on dry-cured hamsLandeta, Gerardo CSIC; Reverón, Inés CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
175openAccessbrevibacterium_species_Rodriguez.pdf.jpg2011Degradation of Ochratoxin A by Brevibacterium SpeciesRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Reverón, Inés CSIC; Doria, Francesca; Costantini, Antonella; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; García-Moruno, Emiliaartículo
176openAccessMATERIALES334955[1].pdf.jpgene-2011Determinación de aminas biógenas a partir de cultivos bacterianosGarcía-Moruno, Emilia; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
177closedAccessResumen Food derived peptides.pdf.jpg2011Food derived peptides stimulate mucin secretion and gene expression in intestinal cellsRecio, Isidra CSIC ORCID ; Martínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Reverón, Inés CSIC; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC comunicación de congreso
Resultados 1-17 de 17.

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente