Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-20 de 20.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Applications of vibrational spectroscopy to study protein structural changes in muscle and meat butter systemsHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDcapítulo de libro
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-mar-2015Effects of emulsion gels containing bioactive compounds on sensorial, technological, and structural properties of frankfurtersPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Triki, M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Oil bulking agents as fat replacers to develop healthier meat products: A Raman Spectroscopic studyRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSICpóster de congreso
4closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Raman spectroscopic evaluation of meat batter structural changes induced by thermal treatment and salt additionHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; López López, Inés CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Aplication of Vibrational Spectroscopy to Elucidate Protein Conformational Changes Promoted by Thermal Treatment in Muscle-Based FoodHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDcapítulo de libro
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Raman spectroscopic study of structural changes upon chilling storage of frankfurters containing olive oil bulking agents as fat replacersHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSICartículo
7openAccessLipid and protein.pdf.jpg2012Lipid and protein structure analysis of frankfurters formulated with olive oil-in-water emulsion as animal fat replacerHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
8openAccess12-jun-2013Aplicación de la espectroscopía Raman en el estudio de geles de polisacáridos utilizados como agentes de carga de aceite de olivaHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Navarro, Cristina; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcomunicación de congreso
9openAccessoil_bulking_agents_based_on_polysaccharide_gels_in_meat batters.pdf.jpg2013Oil bulking agents based on polysaccharide gels in meat batters: A Raman spectroscopic studyRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-abr-2015Formación y propiedades de emulsiones gelificadas en fríoPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Herrero, A.M.póster de congreso
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Polysaccharide gels as oil bulking agents: Technological and structural propertiesHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Elucidation of lipid structural characteristics of chia oil emulsion gels by Raman spectroscopy and their relationship with technological propertiesHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Elucidation of structural changes in soy protein isolate upon heating by Raman spectroscopyHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSICartículo
14openAccessInfrared spectroscopic analysis.pdf.jpg2011Infrared spectroscopic analysis of structural features and interactions in olive oil-in-water emulsions stabilized with soy proteinHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2016Infrared spectroscopy used to determine effects of chia and olive oil incorporation strategies on lipid structure of reduced-fat frankfurtersHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Infrared study of structural characteristics of frankfurters formulated with olive oil-in-water emulsions stabilized with casein as pork backfat replacerCarmona, Pedro CSIC; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Oil-in-water emulsion gels stabilized with chia (Salvia hispanica L.) and cold gelling agents: Technological and infrared spectroscopic characterizationPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Olive oil-in-water emulsions stabilized with caseinate: elucidation of protein-lipid interactions by infrared spectroscopyHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Frankurters formulated with oil bulking agents as fat replacersHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDcomunicación de congreso
20closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Raman spectroscopic determination of structural changes in meat batters upon soy protein addition and heat treatmentHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
Resultados 1-20 de 20.

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente