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1openAccessalimentfuncional.pdf.jpg2006Caracterización de la fibra de cacao y su efecto sobre la capacidad antioxidante en suero de animales de experimentaciónLecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Alía, Mario; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Dietary modulation of bacterial fermentative capacity by edible seaweeds in ratsGoñi, Isabel CSIC ORCID; Gudiel-Urbano, Monserrat; Bravo, Laura CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
3openAccessQuercetinfed.pdf.jpg2005Quercetin properties as a functional ingredient in omega-3 enriched fish gels fed to ratsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Protection of human HepG2 cells against oxidative stress by cocoa phenolic extractMartín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Granado-Serrano, Ana B. CSIC; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCIDartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000In vitro determination of the indigestible fraction in foods: An alternative to dietary fiber analysisSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; García Alonso, A. CSIC ORCID; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Dietary fibre composition, antioxidant capacity and physico-chemical properties of a fibre-rich product from cocoa (Theobroma cacao L.)Lecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Izquierdo-Pulido, M.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
7openAccessA diet rich in cocoa attenuates.pdf.jpg2009A diet rich in cocoa attenuates N-nitrosodiethylamine-induced liver injury in ratsGranado-Serrano, Ana B. CSIC; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Influence of quercetin and rutin on growth and antioxidant defense system of a human hepatoma cell line (HepG2)Alía, Mario; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Lecumberri, Elena CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCIDartículo
9openAccessTAFT_2003_Proceedings.pdf.jpg11-jun-2003Availability of quercetin as functional ingredient in fish gelsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of the olive oil phenol hydroxytyrosol on human hepatoma HepG2 cells: Protection against oxidative stress induced by tert-butylhydroperoxideGoya, Luis CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Time-course regulation of quercetin on cell survival/ proliferation pathways in human hepatoma cellsGranado-Serrano, Ana B. CSIC; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Metabolism of the olive oil phenols hydroxytyrosol, tyrosol, and hydroxytyrosyl acetate by human hepatoma HepG2 cellsMateos, Raquel CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Antioxidant activity of dietary polyphenols as determined by a modified ferric reducing/antioxidant power assayPulido, Raquel; Bravo, Laura CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Hypolipidemic effect in cholesterol-fed rats of a soluble fiber-rich product obtained from cocoa husksRamos, Sonia CSIC ORCID ; Moulay, Leila; Granado-Serrano, Ana B. CSIC; Vilanova, Olga; Muguerza, Begoña; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Determination of malondialdehyde (MDA) by high-performance liquid chromatography in serum and liver as a biomarker for oxidative stress: Application to a rat model for hypercholesterolemia and evaluation of the effect of diets rich in phenolic antioxidants from fruitsMateos, Raquel CSIC ORCID ; Lecumberri, Elena CSIC; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
16openAccess5-nov-2008Bioactivity of cocoa flavonoids in human hepatoma cells. Antioxidant effects and mechanisms of action against oxidative stress-induced apoptosis.Bravo, Laura CSIC ORCID; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Granado-Serrano, A. B.; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Izquierdo-Pulido, M.; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCIDcomunicación de congreso
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Response of the antioxidant defense system to tert-butyl hydroperoxide and hydrogen peroxide in a human hepatoma cell line (HepG2)Alía, Mario; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCIDartículo
18openAccess2136038_B1.pdf.jpg1-jun-2000Fibra dietética conteniendo galactomananosSaura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Martín Carrón, Nuriapatente
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A diet rich in dietary fiber from cocoa improves lipid profile and reduces malondialdehyde in hypercholesterolemic ratsLecumberri, Elena CSIC; Goya, Luis CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Alía, Mario; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Molecular mechanisms of (-)-epicatechin and chlorogenic acid on the regulation of the apoptotic and survival/proliferation pathways in a human hepatoma cell lineGranado-Serrano, Ana B. CSIC; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Izquierdo-Pulido, M.; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID artículo
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006CARACTERIZACION DE LA FIBRA DE CACAO Y SU EFECTO SOBRE LA CAPACIDAD ANTIOXIDANTE EN SUERO DE ANIMALES DE EXPERIMENTACIONLecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Alía, Margarita; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Izquierdo-Pulido, M.; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Oligofructanos y gomasRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDcapítulo de libro
23closedAccess1-jul-2009Antioxidant activity evaluation of alkyl hydroxytyrosyl ethers, a new class of hydroxytyrosol derivatesPereira-Caro, Gema; Madrona, Andrés CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Espartero, José L.; Alcudia-González, Felipe; Cert, Arturo CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Determination of malondialdehyde by liquid chromatography as the 2,4-dinitrophenylhydrazone derivative: A marker for oxidative stress in cell cultures of human hepatoma HepG2Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Composition and antioxidant capacity of low-salt meat emulsion model systems containing edible seaweedsLópez López, Inés CSIC; Bastida, Sara; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Larrea, María Teresa CSIC ; Sánchez-Muniz, F. J.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Quercetin induces apoptosis via caspase activation, regulation of Bcl-2, and inhibition of PI-3-kinase/Akt and ERK pathways in a human hepatoma cell line (HepG2)Granado-Serrano, Ana B. CSIC; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID artículo
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007LC/MS characterization of phenolic constituents of mate (Ilex paraguariensis, St. Hil.) and its antioxidant activity compared to commonly consumed beveragesBravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Lecumberri, Elena CSICartículo
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of coffee Melanoidin on human hepatoma HepG2 cells. Protection against oxidative stress induced by terf-butylhydroperoxideGoya, Luis CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Biscuit melanoidins of different molecular masses protect human HepG2 cells against oxidative stressMartín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCIDartículo
30openAccesscellcompound.pdf.jpg2009A cell culture model for the assessment of the chemopreventive potential of dietary compoundsGoya, Luis CSIC ORCID; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
31openAccessselehydro.pdf.jpg2007Selenium methylselenocysteine protects human hepatoma HepG2 cells against oxidative stress induced by tert-butyl hydroperoxideCuello, Susana; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Madrid, Yolanda; Cámara, Carmen; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCIDartículo
32closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Quercetin protects human hepatoma HepG2 against oxidative stress induced by tert-butyl hydroperoxideAlía, Mario; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Mateos , Raquel; Granado-Serrano, Ana B. CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCIDartículo
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Comparative effects of food-derived polyphenols on the viability and apoptosis of a human hepatoma cell line (HepG2)Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Alía, Margarita; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCIDartículo
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidant properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films induced by the addition of oregano and rosemary extractsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Chromatographic and electrophoretic methods for the analysis of biomarkers of oxidative damage to macromolecules (DNA, lipids, and proteins)Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Influence of different types and proportions of added edible seaweeds on characteristics of low-salt gel/emulsion meat systemsCofrades, Susana CSIC ORCID; López López, Inés CSIC; Solas, M. Teresa; Bravo, Laura CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Uptake and metabolism of hydroxycinnamic acids (chlorogenic, caffeic, and ferulic acids) by HepG2 cells as a model of the human liverMateos, Raquel CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Time-course regulation of survival pathways by epicatechin on HepG2 cellsGranado-Serrano, Ana B. CSIC; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID artículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of grape antioxidant dietary fiber on the total antioxidant capacity and the activity of liver antioxidant enzymes in ratsAlía, Margarita; Horcajo, César.; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCIDartículo
40openAccessdietcocoaAgroFood.pdf.jpg2008A diet rich in dietary fibre from cocoa improves lipid profileBravo, Laura CSIC ORCID; Lecumberri, Elena CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Izquierdo-Pulido, M.; Goya, Luis CSIC ORCIDartículo
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