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1
closedAccess
17-jul-2017
Amino acids, polysaccharides and oligosaccharides changes during the ageing of sparkling wines
Martínez Lapuente, Leticia
CSIC
ORCID
;
Apolinar-Valiente, Rafael
;
Guadalupe, Zenaida
CSIC
ORCID
;
Ayestarán, Belén
CSIC
ORCID
;
Pérez-Magariño, Silvia
;
Williams, Pascale
;
Doco, Thierry
póster de congreso
2
closedAccess
10-jul-2017
Effect of different winemaking techniques on the amino acids compunds in red sparkling wines
González-Lázaro, Miriam
CSIC
ORCID
;
Martínez Lapuente, Leticia
CSIC
ORCID
;
Guadalupe, Zenaida
CSIC
ORCID
;
Ayestarán, Belén
CSIC
ORCID
;
Pérez-Magariño, Silvia
póster de congreso
3
openAccess
2017
Influence of chemical compounds on the foaming properties of sparkling wines
Martínez Lapuente, Leticia
CSIC
ORCID
;
Ayestarán, Belén
CSIC
ORCID
;
Guadalupe, Zenaida
CSIC
ORCID
capítulo de libro
4
closedAccess
29-mar-2017
Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degree
González-Lázaro, Miriam
CSIC
ORCID
;
Martínez Lapuente, Leticia
CSIC
ORCID
;
Guadalupe, Zenaida
CSIC
ORCID
;
Ayestarán, Belén
CSIC
ORCID
;
Bueno-Herrera, Marta
;
López de la Cuesta, Pedro
;
Pérez-Magariño, Silvia
póster de congreso
5
closedAccess
17-jul-2017
Study of wine varietals from the Balearic Islands (Spain): analysis of wine colour, monomeric anthocyanins, proanthocyanidins and sensory analysis
Balda, Pedro
CSIC
;
Garau, M. C.
;
Luna, J. M.
;
Medrano, H.
;
Martínez Lapuente, Leticia
CSIC
ORCID
;
González-Lázaro, Miriam
CSIC
ORCID
;
Guadalupe, Zenaida
CSIC
ORCID
;
Ayestarán, Belén
CSIC
ORCID
póster de congreso
6
closedAccess
29-mar-2017
Amino acids and biogenic amines in sparkling wines: the role of grape variety, time and type aging
Martínez Lapuente, Leticia
CSIC
ORCID
;
González-Lázaro, Miriam
CSIC
ORCID
;
Guadalupe, Zenaida
CSIC
ORCID
;
Pérez-Magariño, Silvia
;
Ayestarán, Belén
CSIC
ORCID
póster de congreso
7
openAccess
29-mar-2017
Effect of fining and filtration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red wines
Martínez Lapuente, Leticia
CSIC
ORCID
;
González-Lázaro, Miriam
CSIC
ORCID
;
Guadalupe, Zenaida
CSIC
ORCID
;
Ayestarán, Belén
CSIC
ORCID
póster de congreso
8
closedAccess
17-jul-2017
Foam characteristics and volatile composition of red sparkling wines from Tempranillo grape variety
Pérez-Magariño, Silvia
;
Bueno, Mónica
CSIC
ORCID
;
López de la Cuesta, Pedro
;
González-Lázaro, Miriam
CSIC
ORCID
;
Martínez Lapuente, Leticia
CSIC
ORCID
;
Guadalupe, Zenaida
CSIC
ORCID
;
Ayestarán, Belén
CSIC
ORCID
póster de congreso
9
closedAccess
jun-2017
Effect of egg albumin fining, progressive clarification and cross-flow microfiltration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red varietal wines
Martínez Lapuente, Leticia
CSIC
ORCID
;
Guadalupe, Zenaida
CSIC
ORCID
;
Ayestarán, Belén
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
328511
Publications
3630
Researcher profiles
1624
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191
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178
Groups
105
Projects
Autor
9
Guadalupe, Zenaida
9
Martínez Lapuente, Leticia
6
González-Lázaro, Miriam
5
Pérez-Magariño, Silvia
2
López de la Cuesta, Pedro
1
Apolinar-Valiente, Rafael
1
Balda, Pedro
1
Bueno, Mónica
1
Bueno-Herrera, Marta
1
Doco, Thierry
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Palabras clave
1
Chemical compositions
1
Filtration
1
Fining
1
Foaming properties
1
Polysaccharides
1
Predictive models
1
Proanthocyanidin
1
Quality
1
Red varietal wine
1
Sparkling wine