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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-jul-2017Amino acids, polysaccharides and oligosaccharides changes during the ageing of sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Apolinar-Valiente, Rafael; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Williams, Pascale; Doco, Thierrypóster de congreso
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-jul-2017Effect of different winemaking techniques on the amino acids compunds in red sparkling winesGonzález-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
3openAccessInfluence_wine.pdf.jpg2017Influence of chemical compounds on the foaming properties of sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCIDcapítulo de libro
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-mar-2017Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degreeGonzález-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silviapóster de congreso
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-jul-2017Study of wine varietals from the Balearic Islands (Spain): analysis of wine colour, monomeric anthocyanins, proanthocyanidins and sensory analysisBalda, Pedro CSIC; Garau, M. C.; Luna, J. M.; Medrano, H.; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDpóster de congreso
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-mar-2017Amino acids and biogenic amines in sparkling wines: the role of grape variety, time and type agingMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDpóster de congreso
7openAccessEffect_fining.pdf.jpg29-mar-2017Effect of fining and filtration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red winesMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDpóster de congreso
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-jul-2017Foam characteristics and volatile composition of red sparkling wines from Tempranillo grape varietyPérez-Magariño, Silvia; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDpóster de congreso
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2017Effect of egg albumin fining, progressive clarification and cross-flow microfiltration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red varietal winesMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDartículo