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1openAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2009Physico-chemical and film forming properties of giant squid (Dosidicus gigas) gelatinGiménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidant and functional properties of gelatin hydrolysates obtained from skin of sole and squidGiménez, B.; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Incorporation of antioxidant borage extract into edible films based on sole skin gelatin or a commercial fish gelatinGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Giménez, B.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
4openAccessFish_gelatin_films_review_CSIC.pdf.jpg2009Fish gelatin: a renewable material for developing active biodegradable filmsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Giménez, B.; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
5openAccessCAPITULOS_DE_LIBROS302952[1].pdf.jpg2010Antioxidant and antimicrobial peptide fractions from squid and tuna skin gelatinGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Lacey, Antonio L. de; Giménez, B.; Montero García, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
6openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS300587.pdf.jpg17-may-2010Effect of borage-added fish gelatin films on lipid oxidation of horse mackerel patties during frozen storageGiménez, B.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID póster de congreso
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of functional edible films and high pressure processing on microbial and oxidative spoilage in cold-smoked sardine (Sardina pilchardus)Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Giménez, B.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Development of edible films based on differently processed Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus) skin gelatinCarvalho, R.A.; Sobral, P. J. A; Thomazine, M.; Habitante, A. M. Q. B.; Giménez, B.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Improvement of the antioxidant properties of squid skin gelatin films by the addition of hydrolysates from squid gelatinGiménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo