Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-4 de 4.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
61openAccessinfluenciaprocesoautolisis.pdf.jpg2007Estudio de la influencia del proceso de autolisis sobre la capacidad de adsorción de ocratoxina (OTA) por células y paredes de levaduraMartínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Núñez, Yolanda P.; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID comunicación de congreso
62closedAccess6-ago-2005Effect of Accelerated Autolysis of Yeast on the Composition and Foaming Properties of Sparkling Wines Elaborated by a Champenoise MethodNúñez, Yolanda P.; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
63openAccessEstudio para la mejora de la calidad del vino albariño.pdf.jpg2009Estudio para la mejora de la calidad del vino albariñoMartínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Boso Alonso, Susana CSIC ORCID; Santiago Blanco, José Luis CSIC ORCID ; Cebollero, E.; Alonso-Villaverde Iglesias, Virginia CSIC; Juega, M. CSIC; Gago Montaña, Pilar CSIC ORCID; León, A.; Zubiaurre Murúa, María Elena; Núñez, Yolanda P.; González Rodríguez, Iván CSIC; Oliveira, A.; Fonseca, J. Mª.; Rodríguez, Estefanía CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCIDartículo
64closedAccess2006Article Isolation and Characterization of a Thermally Extracted Yeast Cell Wall Fraction Potentially Useful for Improving the Foaming Properties of Sparkling WinesNúñez, Yolanda P.; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, A.artículo