Search


Start a new search
Current filters:

Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.019 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Conjugated linoleic acid content and isomer distribution during ripening in three varieties of cheeses protected with designation of originLuna, Pilar ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Authenticity assessment of dairy productsFuente, Miguel Ángel de la  artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Improved gas chromatographic method for the determination of the individual free fatty acids in cheese using a capillary column and a PTV injectorJuárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Fontecha, F. Javier  artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Milk and dairy productsFuente, Miguel Ángel de la  ; Juárez, Manuela  capítulo de libro
5openAccessCLAchees.pdf.jpg2019CLA-producing adjunct cultures improve the nutritional value of sheep cheese fatRenes, Erica; Gómez-Cortés, Pilar  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Linares, D. M.; Tornadijo, M. E.; Fresno, José Maríaartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of different vegetable oils fed to lactating ewes on milk and cheese fatty acid profileBodas, Raúl ; Gómez-Cortés, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Manso, Teresapóster de congreso
7closedAccessOct-2010Comparison of the fatty acid profiles in cheeses from ewes fed diets supplemented with different plant oilsBodas, Raúl ; Manso, Teresa; Mantecón, Ángel R.  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Gómez-Cortés, Pilar  artículo