Buscar en: Instituto de Productos Lácteos de Asturias (IPLA)

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 206.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessIsoflavonas_equol.pdf.jpg13-abr-2018Isoflavonas y equol: mito o realidadMayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Vázquez, Lucía CSIC ORCIDcomunicación de congreso
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-ago-2023Application of culture and molecular methods to study the microbial dynamics underlying the production of a naturally fermented milkFlórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Rodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Suárez, Paula Rosa; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID póster de congreso
3openAccessAntibiotic_resistance.pdf.jpg27-jul-2017Antibiotic resistance in non-starter, wild strains of Streptococcus thermophilus, and molecular and genomic analysis of atypical resistancesMayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Delgado, Susana CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID póster de congreso
4openAccessAntibiotic Resistance-Susceptibility_Florez.pdf.jpg22-dic-2017Antibiotic resistance-susceptibility profiles of Streptococcus thermophilus isolated from raw milk and genome analysis of the genetic basis of acquired resistancesFlórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
5openAccess23-sep-2022Phenotype testing, genome analysis, and metabolic interactions of three lactic acid bacteria strains existing as a consortium in a naturally fermented milkRodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-ene-2016Caracterización microbiológica, genética y metabólica de la producción de equol por cultivos fecales humanos en presencia o ausencia de isoflavonas de sojaGuadamuro, Lucía CSIC; Dohrmann, Anja B; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Tebbe, Christoph C; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCIDcomunicación de congreso
7openAccessCaracterización de cepas de Tetragenococcus_Rodríguez_ComCong2021.pdf.jpg8-sep-2021Caracterización de cepas de Tetragenococcus spp. aisladas de los quesos azules tradicionales Cabrales y Picón-Bejes-TresvisoRodríguez-Carrio, Javier CSIC ORCID; Fernández López, Raúl CSIC ORCID; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; González-Guerra, Ana CSIC; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Cruz, Fernando de la CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID comunicación de congreso
8openAccess1-s2.0-S0023643823002888-main.pdf.jpg15-abr-2023Technological and safety assessment of selected lactic acid bacteria for cheese starter cultures design: Enzymatic and antimicrobial activity, antibiotic resistance and biogenic amine productionAbarquero, Daniel; Bodelón, Raquel; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Fresno, José María; Renes, Erica; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Tornadijo, María Eugeniaartículo
9openAccessCharacterization_four.pdf.jpgoct-2017Characterization of four β-glucosidases acting on isoflavone-glycosides from Bifidobacterium pseudocatenulatum IPLA 36007Guadamuro, Lucía CSIC; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Alegría, Ángel CSIC ORCID ; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
10openAccessEffect_isoflavones.pdf.jpg8-jul-2017Effect of soy isoflavones on growth of representative bacterial species from the human gutVázquez, Lucía CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Guadamuro, Lucía CSIC; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo