Buscar en: (IFI) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 49.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1997Application of capillary electrophoresis to the study of proteolysis of caseinsRecio, Isidra CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2001Capillary electrophoresis for the analysis of food proteins of animal originRecio, Isidra CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo de revisión
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997β-lactoglobulin polymorphism in ovine breeds: Influence on cheesemaking properties and milk compositionRecio, Isidra CSIC ORCID ; Fernández-Fournier, A.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Novel casein-derived peptides with antihypertensive activityContreras, María del Mar CSIC ORCID; Carrón, R.; Montero, Mª José; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2009Stability to gastrointestinal enzymes and structure–activity relationship of β-casein-peptides with antihypertensive propertiesQuirós del Bosque, Ana CSIC; Contreras, María del Mar CSIC ORCID; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
6closedAccessrestringido.pdf.jpgdic-2011Optimisation, by response surface methodology, of degree of hydrolysis and antioxidant and ACE-inhibitory activities of whey protein hydrolysates obtained with cardoon extractTavares, T. G.; Contreras, María del Mar CSIC ORCID; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
7openAccessrevisedJDS07_0037.pdf.jpgjun-2008Synergistic effect between different milk-derived peptides and proteinsLópez-Expósito, Iván CSIC; Pellegrini, A.; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jul-2008Application of mass spectrometry to the characterization and quantification of food-derived bioactive peptidesContreras, María del Mar CSIC ORCID; López-Expósito, Iván CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-dic-1996Study of the formation of caseinomacropeptides in stored ultra-high-temperature-treated milk by capillary electrophoresisRecio, Isidra CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Olieman, C.; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2004Angiotensin converting enzyme-inhibitory activity of peptides isolated from Manchego cheese. Stability under simulated gastrointestinal digestionGómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo