Buscar en: (IFI) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 62.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Pentoses and hydroxycinnamic acids in Brewer's spent grainBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Santos, M.; Jiménez, J. J.; Nozal, María J. del; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
2openAccesspenolicspain.pdf.jpg2006Phenolic content of blends of tempranillo with graciano or Cabernet Sauvignon wines produced in SpainMonagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Inhibition of methyl linoleate autoxidation by phenolics and other related compounds under mild oxidative conditionsDávalos Herrera, Alberto; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Identification of 2,3-dihydroxy-1-guaiacylpropan-1-one in brandiesGómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Jimeno, M. Luisa CSIC ORCIDartículo
5openAccessphenolcoco.pdf.jpg1996Phenolic inhibitors of α-amylase and trypsin enzymes by extracts from pears, lentils, and cocoaQuesada, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Nieto, Ofelia CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Enhancement of anthocyanins and selected aroma compounds in strawberry fruits through methyl jasmonate vapor treatmentPeña Moreno, F. de la CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Statistical interpretation of the color parameters of red wines in function of their phenolic composition during aging in bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Growth and release of hydroxycinnamic acids from Brewer’s spent grain by Streptomyces avermitilis CECT 3339Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Sancho, Ana I.; Díez, Nardy; Ferreira, Patricia CSIC ORCID; Soliveri, Juan; Copa-Patiño, J.L.artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Ultrafiltration as alternative purification procedure for the characterization of low and high molecular-mass phenolics from almond skinsProdanov, M. CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio CSIC; Vacas, Visitación; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Hydrophilic and lipophilic antioxidant capacities of commercial dietary antioxidant supplementsGarrido, Ignacio CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo