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Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2017
Phylogenetic profile of gut microbiota in healthy adults after moderate intake of red wine
Barroso, Elvira
CSIC
;
Muñoz-González, Irene
CSIC
ORCID
;
Jiménez, Esther
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Peláez, Carmen
CSIC
ORCID
;
Martínez-Cuesta, M. Carmen
CSIC
ORCID
;
Requena, Teresa
CSIC
ORCID
;
Requena, Teresa
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
2020
Application of the dynamic gastrointestinal simulator (simgi®) to assess the impact of probiotic supplementation in the metabolism of grape polyphenols
Gil-Sánchez, Irene
CSIC
;
Cueva, Carolina
CSIC
ORCID
;
Tamargo, Alba
;
Quintela, J.C
;
Fuente, Esther de la
;
Walker, Alan W.
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
9-ago-2020
Sensory acceptability of winery by-products as seasonings for salt replacement
Taladrid, Diego
CSIC
ORCID
CVN
;
Laguna Cruañes, Laura
CSIC
ORCID
;
Vendrell, Víctor D.
;
Guadarrama, Alberto
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2018
Influence of viscosity on the growth of human gut microbiota
Tamargo, Alba
;
Cueva, Carolina
CSIC
ORCID
;
Álvarez, M. Dolores
CSIC
ORCID
;
Herranz, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Laguna Cruañes, Laura
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
2014
Lactobacillus plantarum IFPL935 impacts colonic metabolism in a simulator of the human gut microbiota during feeding with red wine polyphenols
Barroso, Elvira
CSIC
;
Wiele, Tom van de
;
Jiménez-Girón, Ana
CSIC
;
Muñoz-González, Irene
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Peláez, Carmen
CSIC
ORCID
;
Martínez-Cuesta, M. Carmen
CSIC
ORCID
;
Requena, Teresa
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2017
Exploring mouthfeel in model wines: Sensory-to-instrumental approaches
Laguna Cruañes, Laura
CSIC
ORCID
;
Sarkar, Anwesha
;
Bryant, Michael G.
;
Beadling, Andrew R.
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
feb-2011
Comparative study of the inhibitory effects of wine polyphenols on the growth of enological lactic acid bacteria
García-Ruiz, Almudena
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2020
Cranberry polyphenols and prevention against urinary tract infections: Relevant considerations
González de Llano, Dolores
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
2020
Current and future experimental approaches in the study of grape and wine polyphenols interacting gut microbiota
Zorraquín-Peña, Irene
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Hernández, Eva
;
Ayuda-Durán, Begoña
;
Silva, Mariana
CSIC
;
González-Paramás, Ana M.
;
Santos-Buelga, Celestino
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2014
Moderate intake of red wine promotes a significant increase of phenolic metabolites in human faeces
Jiménez-Girón, Ana
CSIC
;
Muñoz-González, Irene
CSIC
ORCID
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1972
Publications
Autor
102
Bartolomé, Begoña
40
Cueva, Carolina
36
Martín-Álvarez, Pedro J.
27
González de Llano, Dolores
23
Pozo-Bayón, Mª Ángeles
19
Esteban-Fernández, Adelaida
16
García-Ruiz, Almudena
16
Sánchez-Patán, Fernando
15
Muñoz-González, Irene
15
Tamargo, Alba
.
siguiente >
Palabras clave
24
Wine
16
Gut microbiota
15
Polyphenols
7
Antimicrobial activity
7
Lactic acid bacteria
7
Phenolic metabolites
6
Silver nanoparticles
5
Cranberry
5
Metabolism
5
Probiotics
.
siguiente >
Fecha de Publicación
42
2020 - 2023
102
2010 - 2019
1
2006 - 2009