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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Phylogenetic profile of gut microbiota in healthy adults after moderate intake of red wineBarroso, Elvira CSIC; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Jiménez, Esther; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Application of the dynamic gastrointestinal simulator (simgi®) to assess the impact of probiotic supplementation in the metabolism of grape polyphenolsGil-Sánchez, Irene CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Tamargo, Alba ; Quintela, J.C ; Fuente, Esther de la; Walker, Alan W.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
3openAccessTaladrid_EFRT2020.pdf.jpg9-ago-2020Sensory acceptability of winery by-products as seasonings for salt replacementTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vendrell, Víctor D.; Guadarrama, Alberto; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
4openAccessinfluencgutmicro.pdf.jpg2018Influence of viscosity on the growth of human gut microbiotaTamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
5openAccessLactobacillus plantarum IFPL935.pdf.jpg2014Lactobacillus plantarum IFPL935 impacts colonic metabolism in a simulator of the human gut microbiota during feeding with red wine polyphenolsBarroso, Elvira CSIC; Wiele, Tom van de; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID artículo
6openAccessexplomouth.pdf.jpg2017Exploring mouthfeel in model wines: Sensory-to-instrumental approachesLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Sarkar, Anwesha; Bryant, Michael G.; Beadling, Andrew R.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2011Comparative study of the inhibitory effects of wine polyphenols on the growth of enological lactic acid bacteriaGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
8openAccesscranberryconsiderat.pdf.jpg2020Cranberry polyphenols and prevention against urinary tract infections: Relevant considerationsGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Current and future experimental approaches in the study of grape and wine polyphenols interacting gut microbiotaZorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Sánchez-Hernández, Eva; Ayuda-Durán, Begoña; Silva, Mariana CSIC; González-Paramás, Ana M.; Santos-Buelga, Celestino; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
10openAccessModerate intake.pdf.jpg2014Moderate intake of red wine promotes a significant increase of phenolic metabolites in human faecesJiménez-Girón, Ana CSIC; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo