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Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2022
Exploring a cocoa–carob blend as a functional food with decreased bitterness: Characterization and sensory analysis
García-Díez, Esther
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Ayora, Helena
CSIC
;
Blanch Rojo, María
CSIC
;
Ramos, Sonia
CSIC
ORCID
;
Martín, M. Ángeles
CSIC
ORCID
;
Pérez-Jiménez, Jara
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2021
Labels on bars of solid chocolate and chocolate bar sweets in the Polish market: A nutritional approach and implications for the consumer
Hasan Yusuf, Emel
;
Pérez-Jiménez, Jara
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2015
Obtainment and characterization of a potential functional ingredient from olive
Pérez-Jiménez, Jara
CSIC
ORCID
;
Díaz Rubio, M. Elena
CSIC
ORCID
;
Saura Calixto, Fulgencio D.
CSIC
artículo
4
openAccess
2022
Identification, quantification, and characterization of the phenolic fraction of Brunfelsia grandiflora: In vitro antioxidant capacity
Mateos, Raquel
CSIC
ORCID
;
Ramos-Cevallos, Norma
;
Castro-Luna, Americo
;
Ramos-Gonzalez, Mariella
;
Clavo, Zoyla-Mirella
;
Quispe-Solano, Miguel
;
Goya, Luis
CSIC
ORCID
;
Rodríguez, José-Luis
artículo
5
closedAccess
2014
Survival and metabolic activity of probiotic bacteria in green tea
Lacey, Antonio L. de
;
Pérez-Santín, Efrén
CSIC
;
López Caballero, M. E.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2022
Gut microbiome-modulating properties of a polyphenol-enriched dietary supplement comprised of hibiscus and lemon verbena extracts. Monitoring of phenolic metabolites
Silva, Mariana
CSIC
;
Cueva, Carolina
CSIC
ORCID
;
Alba, Claudio
;
Rodríguez, Juan M.
;
Pascual-Teresa, Sonia de
CSIC
ORCID
;
Jones, Jonathan
CSIC
;
Caturla, Nuria
;
Moreno-Arribas, M. Victoria
CSIC
ORCID
;
Bartolomé, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
2014
Biotransformation and resulting biological properties of green tea polyphenols produced by probiotic bacteria
López de Lacey, Ana M.
CSIC
;
Pérez-Santín, Efrén
CSIC
;
López Caballero, M. E.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2018
A high-fat high-sucrose diet affects the long-term metabolic fate of grape proanthocyanidins in rats
Molinar-Toribio, Eunice
;
Fuguet, Elisabet
CSIC
;
Ramos-Romero, Sara
CSIC
ORCID
;
Taltavull, Núria
;
Méndez, Lucía
CSIC
ORCID
;
Nogués, M. R.
;
Medina, Isabel
CSIC
ORCID
;
Pérez-Jiménez, Jara
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
2013
Non-extractable polyphenols, a major dietary antioxidant: Occurrence, metabolic fate and health effects
Pérez-Jiménez, Jara
CSIC
ORCID
;
Díaz Rubio, M. Elena
CSIC
ORCID
;
Saura Calixto, Fulgencio D.
CSIC
artículo
10
openAccess
2021
Biological actions and molecular mechanisms of Sambucus nigra L. in neurodegeneration: A cell culture approach
Palomino, Olga
;
García-Aguilar, Ana
;
González, Adrián
;
Guillén, Carlos
;
Benito, Manuel
;
Goya, Luis
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1995
Publications
Autor
15
Pérez-Jiménez, Jara
8
Saura Calixto, Fulgencio D.
6
Mateos, Raquel
5
Bravo, Laura
5
López Caballero, M. E.
5
Pascual-Teresa, Sonia de
4
Sarriá, Beatriz
3
Calvo, Marta
3
Díaz Rubio, M. Elena
3
Goya, Luis
.
siguiente >
Palabras clave
5
Antioxidant activity
5
Dietary fiber
4
Grape pomace
3
Antioxidants
3
Cocoa
3
Polifenoles
2
Anthocyanins
2
Antioxidant capacity
2
Chocolate
2
Crithmum maritimum
.
siguiente >
Fecha de Publicación
20
2020 - 2023
29
2010 - 2019
1
1998 - 1999