Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: (ICTAN) Artículos
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 96.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
3
4
...
10
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2011
New possibilities for fat reduction and improvement of fatty acid content in North African fresh sausage (merguez).
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
libro
2
closedAccess
5-nov-2016
Infrared spectroscopy used to determine effects of chia and olive oil incorporation strategies on lipid structure of reduced-fat frankfurters
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2011
Infrared spectroscopic analysis of structural features and interactions in olive oil-in-water emulsions stabilized with soy protein
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
2014
Nitrite-free Asian hot dog sausages reformulated with nitrite replacers
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Tahmouzi, S.
;
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Rodríguez Salas, L.
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
2016
Effects of improved fat meat products consumption on emergent cardiovascular disease markers of male volunteers at cardiovascular risk
Celada, Paloma
;
Sánchez-Muniz, F. J.
;
Delgado-Pando, Gonzalo
CSIC
ORCID
;
Bastida, Sara
;
Espárrago-Rodilla, Manuel
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
2016
Estrategias de incorporación de chía (Salvia hispanica L.) en salchichas con contenido reducido de grasa
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
7
closedAccess
2016
Double emulsions to improve frankfurter lipid content: Impact of perilla oil and pork backfat
Freire, María
CSIC
ORCID
;
Bou, Ricard
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Solas, M. Teresa
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2020
The effect of household storage and cooking practices on quality attributes of pork burgers formulated with PUFA- and curcumin-loaded oleogels as healthy fat substitutes
Gómez Estaca, Joaquín
CSIC
ORCID
;
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
2017
Technological characteristics of cold-set gelled double emulsion enriched with n-3 fatty acids: Effect of hydroxytyrosol addition and chilling storage
Freire, María
CSIC
ORCID
;
Bou, Ricard
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
nov-2018
Emulsion gels containing n-3 fatty acids and condensed tannins designed as functional fat replacers
Freire, María
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Pérez-Jiménez, Jara
CSIC
ORCID
;
Gómez Estaca, Joaquín
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Bou, Ricard
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1988
Publications
Autor
61
Ruiz-Capillas, Claudia
47
Herrero, Ana M.
38
Cofrades, Susana
23
Pintado, Tatiana
21
Triki, M.
12
Bou, Ricard
11
Carmona, Pedro
11
Delgado-Pando, Gonzalo
11
Sánchez-Muniz, F. J.
9
Freire, María
.
siguiente >
Palabras clave
7
Double emulsion
5
Bioactive compounds
5
Functional foods
5
Hydroxytyrosol
5
Technological properties
4
Encapsulation
4
Frankfurter
4
Frankfurters
4
Lipid oxidation
3
Beef sausage
.
siguiente >
Fecha de Publicación
4
2020
5
2019
9
2018
8
2017
12
2016
11
2015
11
2014
12
2013
10
2012
10
2011
.
siguiente >