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Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2-jul-2003
Comparative study of six pear cultivars in terms of their phenolic and vitamin C contents and antioxidant capacity
Galvis-Sánchez, Andrea C.
;
Gil-Izquierdo, Ángel
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
2
closedAccess
dic-2007
Growth and bacteriocin production by lactic acid bacteria in vegetable broth and their effectiveness at reducing Listeria monocytogenes in vitro and in fresh-cut lettuce
Allende, Ana
CSIC
ORCID
;
Martínez, Beatriz
;
Selma, María Victoria
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Suárez Fernández, Juan Evaristo
CSIC
;
Rodríguez López, Ana
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
19-ene-2007
Identification of New Flavonoid Glycosides and Flavonoid Profiles To Characterize Rocket Leafy Salads (Eruca vesicaria and Diplotaxis tenuifolia)
Martínez-Sánchez, Ascensión
CSIC
;
Llorach, Rafael
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
11-jun-2005
Ozonated Water Extends the Shelf Life of Fresh-Cut Lettuce
Beltrán Riquelme, David
;
Selma, María Victoria
CSIC
ORCID
;
Marín Fernández, Alicia
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
5
closedAccess
sep-2006
Minimal processing for healthy traditional foods
Allende, Ana
CSIC
ORCID
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
6
closedAccess
7-sep-2002
Antioxidant Capacity and Phenolic Content of Spinach As Affected by Genetics and Growing Season
Howard, L. R.
;
Pandjaitan, N.
;
Morelock, T.
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
7
openAccess
16-ene-2020
Post-process treatments are effective strategies to reduce Listeria monocytogenes on the surface of leafy greens: A pilot study
Truchado, Pilar
CSIC
ORCID
;
Elsser-Gravesen, Anne
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Allende, Ana
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
4-nov-2005
Overview of Hazards in Fresh‐Cut Produce Production: Control and Management of Food Safety Hazards
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Selma, María Victoria
CSIC
ORCID
capítulo de libro
9
closedAccess
oct-2006
Microbial, nutritional and sensory quality of rocket leaves as affected by different sanitizers
Martínez-Sánchez, Ascensión
CSIC
;
Allende, Ana
CSIC
ORCID
;
Bennett, Richard N.
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
10
closedAccess
29-oct-2005
Characterization and Quantitation of Phenolic Compounds in New Apricot (Prunus armeniaca L.) Varieties
Ruiz, David
CSIC
ORCID
;
Egea, José
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1883
Publications
9
Collections
Autor
36
Allende, Ana
22
Selma, María Victoria
16
Tomás Barberán, Francisco
15
López-Gálvez, Francisco
11
Ferreres, Federico
11
Tudela, Juan Antonio
10
Truchado, Pilar
9
Beltrán Riquelme, David
9
Martínez-Sánchez, Ascensión
8
Gil-Izquierdo, Ángel
.
siguiente >
Palabras clave
13
Phenolics
13
Vitamin C
10
Ascorbic acid
9
Polyphenols
8
Minimally processed
7
Storage
6
Food safety
5
Anthocyanins
5
Flavonoids
5
Minimal processing
.
siguiente >
Fecha de Publicación
13
2020 - 2023
10
2010 - 2019
52
2000 - 2009
1
1998 - 1999