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Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
9-oct-2008
Ultraviolet-C and Induced Stilbenes Control Ochratoxigenic Aspergillus in Grapes
Selma, María Victoria
CSIC
ORCID
;
Freitas, Paula M.
;
Almela, Luis
;
González-Barrio, Rocío
CSIC
ORCID
;
Espín de Gea, Juan Carlos
CSIC
ORCID
;
Suslow, Trevor
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
2
openAccess
abr-2021
Recent progress on the management of the industrial washing of fresh produce with a focus on microbiological risks
López-Gálvez, Francisco
CSIC
ORCID
;
Allende, Ana
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo de revisión
3
closedAccess
dic-2008
Impact of Wash Water Quality on Sensory and Microbial Quality, Including Escherichia coli Cross-Contamination, of Fresh-Cut Escarole
Allende, Ana
CSIC
ORCID
;
Selma, María Victoria
CSIC
ORCID
;
López-Gálvez, Francisco
CSIC
ORCID
;
Villaescusa, Raquel
CSIC
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
4
closedAccess
6-mar-2008
A Comparative Study of Flavonoid Compounds, Vitamin C, and Antioxidant Properties of Baby Leaf Brassicaceae Species
Martínez-Sánchez, Ascensión
CSIC
;
Gil-Izquierdo, Ángel
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
ago-2009
Fresh-cut product sanitation and wash water disinfection: Problems and solutions
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Selma, María Victoria
CSIC
ORCID
;
López-Gálvez, Francisco
CSIC
ORCID
;
Allende, Ana
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
15-sep-2000
Antioxidant activity of pomegranate juice and Its relationship with phenolic composition and processing
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
Hess-Pierce, Betty
;
Holcroft, Deirdre M.
;
Kadel, Adel A.
artículo
7
openAccess
jun-2003
Uso del ozono en la higienización de frutas y hortalizas
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Periago, Paula María
;
Beltrán Riquelme, David
artículo
8
closedAccess
28-nov-2005
Effect of different levels of CO2 on the antioxidant content and the polyphenol oxidase activity of Rocha pears during cold storage
Gil-Izquierdo, Ángel
CSIC
ORCID
;
Galvis-Sánchez, Andrea C.
;
Fonseca, Susana C.
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Malcata, F. Xavier
artículo
9
closedAccess
11-jun-2005
Ozonated Water Extends the Shelf Life of Fresh-Cut Lettuce
Beltrán Riquelme, David
;
Selma, María Victoria
CSIC
ORCID
;
Marín Fernández, Alicia
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
10
closedAccess
oct-2006
Microbial, nutritional and sensory quality of rocket leaves as affected by different sanitizers
Martínez-Sánchez, Ascensión
CSIC
;
Allende, Ana
CSIC
ORCID
;
Bennett, Richard N.
;
Ferreres, Federico
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1656
Publications
Autor
33
Allende, Ana
18
Selma, María Victoria
16
Tomás Barberán, Francisco
13
López-Gálvez, Francisco
11
Ferreres, Federico
10
Truchado, Pilar
10
Tudela, Juan Antonio
9
Martínez-Sánchez, Ascensión
8
Gil-Izquierdo, Ángel
7
Beltrán Riquelme, David
.
siguiente >
Palabras clave
13
Phenolics
13
Vitamin C
10
Ascorbic acid
9
Polyphenols
8
Minimally processed
7
Storage
5
Anthocyanins
5
Flavonoids
5
Food safety
5
Minimal processing
.
siguiente >
Fecha de Publicación
13
2020 - 2023
7
2010 - 2019
50
2000 - 2009