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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccess9-oct-2008Ultraviolet-C and Induced Stilbenes Control Ochratoxigenic Aspergillus in GrapesSelma, María Victoria CSIC ORCID ; Freitas, Paula M.; Almela, Luis; González-Barrio, Rocío CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Suslow, Trevor; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
2openAccessLopezGal2021CurrOpFoodSci.pdf.jpgabr-2021Recent progress on the management of the industrial washing of fresh produce with a focus on microbiological risksLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo de revisión
3closedAccessdic-2008Impact of Wash Water Quality on Sensory and Microbial Quality, Including Escherichia coli Cross-Contamination, of Fresh-Cut EscaroleAllende, Ana CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Villaescusa, Raquel CSIC; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
4closedAccess6-mar-2008A Comparative Study of Flavonoid Compounds, Vitamin C, and Antioxidant Properties of Baby Leaf Brassicaceae SpeciesMartínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
5closedAccessago-2009Fresh-cut product sanitation and wash water disinfection: Problems and solutionsGil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
6closedAccess15-sep-2000Antioxidant activity of pomegranate juice and Its relationship with phenolic composition and processingGil Muñoz, M.ª Isabel; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Hess-Pierce, Betty; Holcroft, Deirdre M.; Kadel, Adel A.artículo
7openAccessjun-2003Uso del ozono en la higienización de frutas y hortalizasGil Muñoz, M.ª Isabel; Periago, Paula María; Beltrán Riquelme, Davidartículo
8closedAccess28-nov-2005Effect of different levels of CO2 on the antioxidant content and the polyphenol oxidase activity of Rocha pears during cold storageGil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Galvis-Sánchez, Andrea C.; Fonseca, Susana C.; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Malcata, F. Xavierartículo
9closedAccess11-jun-2005Ozonated Water Extends the Shelf Life of Fresh-Cut LettuceBeltrán Riquelme, David; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
10closedAccessoct-2006Microbial, nutritional and sensory quality of rocket leaves as affected by different sanitizersMartínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Allende, Ana CSIC ORCID ; Bennett, Richard N.; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo