Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: Instituto del Frío (IF)
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 113.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
3
4
...
12
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2001
Gel properties of collagens from skins of cod (Gadus morhua) and hake (Merluccius merluccius) and their modification by the coenhancers magnesium sulphate, glycerol and transglutaminase
Fernández-Díaz, M. D.
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
1996
Effect of heating temperature and sodium chloride concentration on ultrastructure and texture of gels made from giant squid (Dosidicus gigas) with addition of starch, ι-carrageenan and egg white
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Solas, M. Teresa
;
Borderías, A. Javier
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2008
Evidence of an active laccase-like enzyme in deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris)
Martínez Álvarez, Óscar
CSIC
ORCID
CVN
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2008
Effect of different chemical compounds as coadjutants of 4-hexylresorcinol on the appearance of deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) during chilled storage
Martínez Álvarez, Óscar
CSIC
ORCID
CVN
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
2009
Physical and chemical properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films with added aqueous oregano and rosemary extracts
Gómez Estaca, Joaquín
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Fernández Martín, Fernando
CSIC
;
Alemán, Ailén
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
2005
Sodium replacement in the cod (Gadus morhua) muscle salting process
Martínez Álvarez, Óscar
CSIC
ORCID
CVN
;
Borderías, A. Javier
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
2001
Effect of microbial transglutaminase on the functional properties of megrim (Lepidorhombus boscii) skin gelatin
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Sarabia, Ana I.
;
Solas, M. Teresa
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
2002
Structural and physical properties of gelatin extracted from different marine species: A comparative study
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Turnay, J.
;
Fernández-Díaz, M. D.
;
Ulmo, N.
;
Lizarbe, M. Antonia
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
2006
Effect of natural compounds alternative to commercial antimelanosics on polyphenol oxidase activity and microbial growth in cultured prawns (Marsupenaeus tiger) during chilled storage
López Caballero, M. E.
CSIC
ORCID
;
Martínez Álvarez, Óscar
CSIC
ORCID
CVN
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2009
Physico-chemical and film forming properties of giant squid (Dosidicus gigas) gelatin
Giménez, B.
;
Gómez Estaca, Joaquín
CSIC
ORCID
;
Alemán, Ailén
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1740
Publications
8
Collections
Autor
105
Montero García, Pilar
26
Martínez Álvarez, Óscar
21
Pérez-Mateos, Miriam
20
Borderías, A. Javier
15
López Caballero, M. E.
14
Gómez Estaca, Joaquín
11
Solas, M. Teresa
9
Giménez, B.
7
Giménez, Begoña
6
Alemán, Ailén
.
siguiente >
Palabras clave
7
Gelation
6
High pressure
6
Viscoelastic properties
5
Extraction
5
Fish gelatin
5
Functional properties
4
Gelatin
4
Gels
4
Sardine mince
3
Collagen
.
siguiente >
Fecha de Publicación
3
2010 - 2011
82
2000 - 2009
28
1994 - 1999