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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Gel properties of collagens from skins of cod (Gadus morhua) and hake (Merluccius merluccius) and their modification by the coenhancers magnesium sulphate, glycerol and transglutaminaseFernández-Díaz, M. D.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effect of heating temperature and sodium chloride concentration on ultrastructure and texture of gels made from giant squid (Dosidicus gigas) with addition of starch, ι-carrageenan and egg whiteGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Evidence of an active laccase-like enzyme in deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris)Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
4openAccess2008Effect of different chemical compounds as coadjutants of 4-hexylresorcinol on the appearance of deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) during chilled storageMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
5openAccessFilm-gelatin-oregano-rosemary-CSIC.pdf.jpg2009Physical and chemical properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films with added aqueous oregano and rosemary extractsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Sodium replacement in the cod (Gadus morhua) muscle salting processMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effect of microbial transglutaminase on the functional properties of megrim (Lepidorhombus boscii) skin gelatinGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Sarabia, Ana I.; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Structural and physical properties of gelatin extracted from different marine species: A comparative studyGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Turnay, J.; Fernández-Díaz, M. D.; Ulmo, N.; Lizarbe, M. Antonia; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of natural compounds alternative to commercial antimelanosics on polyphenol oxidase activity and microbial growth in cultured prawns (Marsupenaeus tiger) during chilled storageLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
10openAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2009Physico-chemical and film forming properties of giant squid (Dosidicus gigas) gelatinGiménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo