Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: (IATA) Artículos
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 36.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
3
4
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
13-ene-2023
Bioactive and Sensory Di- and Tripeptides Generated during Dry-Curing of Pork Meat
Heres, Alejandro
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá, Fidel
artículo de revisión
2
openAccess
25-may-2023
Potential of Dry-Cured Ham Bones as a Sustainable Source to Obtain Antioxidant and DPP-IV Inhibitory Extracts
Carrera-Alvarado, Gisela
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
19-nov-2022
Impact of oxidation on the cardioprotective properties of the bioactive dipeptide AW in dry-cured ham
Heres, Alejandro
;
Yokoyama, Issei
;
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Toldrá, Fidel
;
Arihara, Keizo
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2019
Application of non-invasive technologies in dry-cured ham: An overview
Pérez-Santaescolástica, Crisitna
;
Fraeye, Ilse
;
Barba, Francisco J.
CSIC
ORCID
;
Gómez, Belén
;
Tomasevic, Igor
;
Romero, Alberto
;
Moreno, Andrés
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
;
Lorenzo, J.M.
artículo de revisión
5
openAccess
23-abr-2016
Differences in pig genotypes influence the generation of peptides in dry-cured ham processing
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Calvo, Luis
;
Escudero, Elizabeth
CSIC
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
21-jun-2016
Evolution of proteolytic and physico-chemical characteristics of Norwegian dry-cured ham during its processing
Petrova, Inna
;
Tolstorebrov, Ignat
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
;
Eikevik,Trygve Magne
artículo
7
openAccess
15-sep-2016
Characterization of the peptide profile in Spanish Teruel, Italian Parma and Belgian dry-cured hams and its potential bioactivity
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Escudero, Elizabeth
CSIC
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2014
Stability of ACE inhibitory ham peptides against heat treatment and in vitro digestion
Escudero, Elizabeth
CSIC
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
9-mar-2018
Characterisation of the antioxidant peptide AEEEYPDL and its quantification in Spanish dry-cured ham
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
29-abr-2017
Challenges in the quantitation of naturally generated bioactive peptides in processed meats
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Reig, Milagro
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
2356
Publications
Autor
33
Toldrá Vilardell, Fidel
30
Mora, Leticia
15
Gallego, Marta
11
Aristoy, María Concepción
8
Heres, Alejandro
5
Escudero, Elizabeth
3
Li, Chengliang
2
Arihara, Keizo
2
Flores Llovera, Mónica
2
Fraser, Paul D.
.
siguiente >
Palabras clave
18
Mass spectrometry
11
Peptides
9
Peptidomics
7
Proteolysis
5
Antioxidant peptides
4
Bioactivity
4
Biomarkers
4
Oxidation
3
Bioactive peptides
3
Dipeptides
.
siguiente >
Fecha de Publicación
14
2020 - 2023
21
2010 - 2019
1
2009 - 2009