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1closedAccessjun-2006Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
2closedAccess1-jun-2005Impact of High Pressure and Pulsed Electric Fields on Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Orange Juice in Comparison with Traditional Thermal ProcessingSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
3closedAccess1-feb-2008Modified-atmosphere packaging (MAP) does not affect the bioavailability of tocopherols and carotenoids from broccoli in humans: A cross-over studyGranado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero-Barbudo, Carmen; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martínez, José Antonio; Pérez-Sacristán, Belén; Blanco-Navarro, Inmaculadaartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ene-2011Impact of minimal processing on orange bioactive compounds during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC ORCID; Crespo, Inés; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Muñoz, Marina; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Effect of high-pressure treatment on the carotenoid composition and the radical scavenging activity of persimmon fruit pureesAncos, Begoña de CSIC ORCID ; González, Eva M.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
6closedAccess30-ene-2006Impact of high-pressure and traditional thermal processing of tomato purée on carotenoids, vitamin C and antioxidant activitySánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
7closedAccess2006Nutritional characterisation of commercial traditional pasteurised tomato juices: carotenoids, vitamin C and radical-scavenging capacitySánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Carotenoid pigments and colour of hermaphrodite and female papaya fruits (Carica papaya L) cv sunrise during post-harvest ripeningCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Lobo, M. G.; Monreal, Marianneartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Carotenoid and carotenoid ester composition in mango fruit as influenced by processing methodCano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Possible nutritional and health promoting enhancement preserved orange juice by high pressureAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sgroppo, Sonia; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo