Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: Instituto del Frío (IF)
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 14.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
jun-2006
Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storage
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
1-jun-2005
Impact of High Pressure and Pulsed Electric Fields on Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Orange Juice in Comparison with Traditional Thermal Processing
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Elez-Martínez, Pedro
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Martín-Belloso, Olga
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
1-feb-2008
Modified-atmosphere packaging (MAP) does not affect the bioavailability of tocopherols and carotenoids from broccoli in humans: A cross-over study
Granado Lorencio, Fernando
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Herrero-Barbudo, Carmen
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Martínez, José Antonio
;
Pérez-Sacristán, Belén
;
Blanco-Navarro, Inmaculada
artículo
4
closedAccess
15-ene-2011
Impact of minimal processing on orange bioactive compounds during refrigerated storage
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Crespo, Inés
;
Pascual-Teresa, Sonia de
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Marina
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
2000
Effect of high-pressure treatment on the carotenoid composition and the radical scavenging activity of persimmon fruit purees
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
González, Eva M.
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
30-ene-2006
Impact of high-pressure and traditional thermal processing of tomato purée on carotenoids, vitamin C and antioxidant activity
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
2006
Nutritional characterisation of commercial traditional pasteurised tomato juices: carotenoids, vitamin C and radical-scavenging capacity
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
1996
Carotenoid pigments and colour of hermaphrodite and female papaya fruits (Carica papaya L) cv sunrise during post-harvest ripening
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Lobo, M. G.
;
Monreal, Marianne
artículo
9
closedAccess
1994
Carotenoid and carotenoid ester composition in mango fruit as influenced by processing method
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
2002
Possible nutritional and health promoting enhancement preserved orange juice by high pressure
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Sgroppo, Sonia
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1740
Publications
8
Collections
Autor
14
Ancos, Begoña de
13
Cano, M. Pilar
10
Plaza, Lucía
10
Sánchez-Moreno, Concepción
1
Blanco-Navarro, Inmaculada
1
Crespo, Inés
1
Elez-Martínez, Pedro
1
González, Eva M.
1
Granado Lorencio, Fernando
1
Herrero-Barbudo, Carmen
.
siguiente >
Palabras clave
7
Vitamin C
4
High pressure
4
Orange juice
3
Bioactive compounds
3
High-pressure
3
Radical-scavenging capacity
3
Refrigerated storage
2
Antioxidant capacity
2
Colours
2
Flavanones
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2010 - 2011
11
2000 - 2009
2
1994 - 1999