Buscar en: (IFI) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 12.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-2008Kinetic study of the antioxidant compounds and antioxidant capacity during germination of Vigna radiata cv. Emmerald, Glycine max cv. jutro and Glycine max cv. MeritFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in vitamin C and antioxidant capacity of raw and germinated cowpea (Vigna sinensis var. Carilla) induced by high-pressure processDoblado, Rosa; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Changes in nutritional value and citotoxicity of garden cress germinated with different selenium solutionsFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Ciska, Ewa; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-2009Antioxidant capacity evaluation and polyphenolic content of high-protein lupin productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2009Effect of flour extraction rate and baking on thiamine and riboflavin content and antioxidant capacity of traditional rye breadMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Zieliński, Halinaartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2008Evaluation of the antioxidant capacity of lupin sprouts germinated in the presence of selenium.Zielinska, Danuta; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Zielinski, Henryk; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2011Bioactive phenolic compounds and functional properties of dehydrated bean floursAguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jun-2010Time dependence of bioactive compounds and antioxidant capacity during germination of different cultivars of broccoli and radish seedsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Ciska, Ewa; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2005Effect of germination and fermentation on the antioxidant vitamin content and antioxidant capacity of Lupinus albus L. var. MultolupaFrías, Juana CSIC ORCID ; Miranda, M, L; Doblado, Rosa; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2008Effect of fermentation conditions on the antioxidant capacity of Lupinus angustifolius cv. ZapatonFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo