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Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
jul-2012
Hypocholesterolemic and antioxidant activities of chickpea (Cicer arietinum L.) protein hydrolysates
Yust, María del Mar
CSIC
ORCID
;
Millán-Linares, María del Carmen
CSIC
ORCID
;
Alcaide-Hidalgo, Juan María
CSIC
;
Millán, Francisco
CSIC
ORCID
;
Pedroche, Justo
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
feb-2021
Viability of near infrared spectroscopy for a rapid analysis of the bioactive compounds in intact cocoa bean husk
Hernández-Hernández, Carolina
;
Fernández-Cabanás, Víctor M.
;
Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo
CSIC
ORCID
;
Bermúdez-Oria, Alejandra
CSIC
ORCID
;
Morales-Sillero, Ana
artículo
3
closedAccess
2015
Synthesis and antioxidant evaluation of isochroman-derivatives of hydroxytyrosol: Structure-activity relationship
Mateos, Raquel
CSIC
ORCID
;
Madrona, Andrés
CSIC
ORCID
;
Pereira-Caro, Gema
;
Domínguez, Vanessa
;
Cert, María Rosa
CSIC
ORCID
;
Parrado, Juan
;
Sarriá, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Bravo, Laura
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
15-sep-2009
Effect of the extraction method on phytochemical composition and antioxidant activity of high dietary fibre powders obtained from asparagus by-products
Fuentes Alventosa, José María
CSIC
;
Jaramillo Carmona, Sara M.
;
Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo
CSIC
ORCID
;
Rodríguez-Arcos, Rocío
CSIC
ORCID
;
Fernández-Bolaños Guzmán, Juan
CSIC
ORCID
;
Guillén Bejarano, Rafael
CSIC
ORCID
;
Espejo-Calvo, Juan Antonio
;
Jiménez Araujo, Ana
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
oct-2020
Chemical characterisation and antioxidant activity of Spanish-style green olives of the Azerradj and Sigoise cultivars
Kerkour, Hocine
;
Tamendjari, Abderezak
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Ait Chabane, Fadila
;
Rovellini, Pierangela
;
Fusari, Paola
artículo
6
openAccess
23-nov-2021
Effect of the Olive Oil Extraction Process on the Formation of Complex Pectin–Polyphenols and Their Antioxidant and Antiproliferative Activities
Bermúdez-Oria, Alejandra
CSIC
ORCID
;
Rodríguez-Juan, Elisa
CSIC
;
Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo
CSIC
ORCID
;
Fernández-Prior, África
CSIC
ORCID
;
Fernández-Bolaños Guzmán, Juan
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
26-feb-2021
Antioxidant Capacity and Phenolic and Sugar Profiles of Date Fruits Extracts from Six Different Algerian Cultivars as Influenced by Ripening Stages and Extraction Systems
Tassoult, Malika
;
Edine Kati, Djamel
;
Fernández-Prior, África
CSIC
ORCID
;
Bermúdez-Oria, Alejandra
CSIC
ORCID
;
Fernández-Bolaños Guzmán, Juan
CSIC
ORCID
;
Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
22-jul-2022
Design of Functional Powdered Beverages Containing Co-Microcapsules of Sacha Inchi P. huayllabambana Oil and Antioxidant Extracts of Camu Camu and Mango Skins
Chasquibol, Nancy A.
;
Alarcón, Rafael
;
Gonzales, Billy Francisco
;
Sotelo, Axel
;
Landoni, Lourdes
;
Gallardo, Gabriela
;
García, Belén
;
Pérez Camino, María del Carmen
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
3-ago-2016
Carotenoids as a Source of Antioxidants in the Diet
Odorissi Xavier, Ana Augusta
;
Pérez Gálvez, Antonio
CSIC
ORCID
capítulo de libro
10
openAccess
ene-2015
Valorization of Tunisian secondary date varieties (Phoenix dactylifera L.) by hydrothermal treatments: New fiber concentrates with antioxidant properties
Abdessalem, Mrabet
;
Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo
CSIC
ORCID
;
Guillén Bejarano, Rafael
CSIC
ORCID
;
Rodríguez-Arcos, Rocío
CSIC
ORCID
;
Ferchichi, Ali
;
Sindic, Marianne
;
Jiménez.Araujo, Ana
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
2762
Publications
9
Collections
Autor
13
Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo
9
Bermúdez-Oria, Alejandra
9
Fernández-Bolaños Guzmán, Juan
9
Vioque, Javier
8
Alaíz Barragán, Manuel
7
Fernández-Prior, África
7
Girón-Calle, Julio
7
Guillén Bejarano, Rafael
7
Rodríguez-Arcos, Rocío
6
Jiménez Araujo, Ana
.
siguiente >
Palabras clave
4
Antiproliferative activity
4
Phenolic compounds
4
Tocopherols
3
Alperujo
3
Carotenoids
3
Chelating activity
3
Hydroxytyrosol
3
Protein hydrolysates
2
Antioxidant capacity
2
Bioactive compounds
.
siguiente >
Fecha de Publicación
22
2020 - 2024
16
2010 - 2019
5
2005 - 2009