Buscar en: Instituto de Fermentaciones Industriales (IFI)

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 12.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1987Gel filtration and high-performance liquid chromatographic analysis of phosphotungstic acid soluble peptides from blue cheesesGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmenartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Immunoreactivity and amino acid content of fermented soybean productsFrías, Juana CSIC ORCID ; Song, Young Soo; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; González de Mejía, Elvira; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2008Assessment of protein fraction of three varieties of Pisum sativum L. Effect of germinationMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Influence of germination with different selenium solutions on nutritional value and cytotoxicity of lupin seedsFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Pilarski, Radoslaw; Blázquez, Enrique; Jiménez, Begoña CSIC ORCID ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Changes in nutritional value and citotoxicity of garden cress germinated with different selenium solutionsFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Ciska, Ewa; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
6openAccess15. Electrophoresis-29(2008)294-309.pdf.jpg26-nov-2007Recent advances in the application of capillary electromigration methods for food analysisGarcía-Cañas, Virginia CSIC ORCID ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID artículo
7openAccessPEER_stage2_10.1002%252Felps.200900770.pdf.jpgjul-2010Chiral capillary electrophoresis in food analysisHerrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Simó, Carolina CSIC ORCID ; García-Cañas, Virginia CSIC ORCID ; Fanali, Salvatore; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID artículo
8openAccess1998Changes in the amino acid composition of the different nitrogenous fractions during the aging of wine with yeastsMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmen; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
9closedAccess2007Influence of malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing with lees on nitrogen compounds of red winesAlcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmenartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-mar-2008Effect of germination on the protein fractional composition of different lupin speciesGulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Ciesiołka, Danuta; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo