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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Influence of germination with different selenium solutions on nutritional value and cytotoxicity of lupin seedsFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Pilarski, Radoslaw; Blázquez, Enrique; Jiménez, Begoña CSIC ORCID ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Changes in nutritional value and citotoxicity of garden cress germinated with different selenium solutionsFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Ciska, Ewa; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Immunoreactivity and amino acid content of fermented soybean productsFrías, Juana CSIC ORCID ; Song, Young Soo; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; González de Mejía, Elvira; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2008Assessment of protein fraction of three varieties of Pisum sativum L. Effect of germinationMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Frías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
5openAccess1998Changes in the amino acid composition of the different nitrogenous fractions during the aging of wine with yeastsMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmen; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCIDartículo
6openAccessElectrophoresis 27_2006_283-303.pdf.jpg2006RECENT ADVANCES IN THE APPLICATION OF CAPILLARY ELECTROMIGRATION METHODS FOR FOOD ANALYSISCifuentes, Alejandro CSIC ORCID artículo
7openAccess15. Electrophoresis-29(2008)294-309.pdf.jpg26-nov-2007Recent advances in the application of capillary electromigration methods for food analysisGarcía-Cañas, Virginia CSIC ORCID ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1987Gel filtration and high-performance liquid chromatographic analysis of phosphotungstic acid soluble peptides from blue cheesesGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmenartículo
9closedAccess2007Influence of malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing with lees on nitrogen compounds of red winesAlcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmenartículo
10openAccess2002Influence of the yeast strain on the changes of the amino acids, peptides and proteins during sparkling wine production by the traditional methodMartínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmenartículo