Buscar en: (IF) Comunicaciones congresos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 29.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010La dieta para un mejor estado de hierro ¿necesidad de reevaluar las recomendaciones?Blanco-Rojo, Ruth CSIC ORCID; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID póster de congreso
2openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS304788[1].pdf.jpgmar-2010Estudio comparativo de flavanoles sobre la respuesta de las defensas antioxidantes en células Caco2Rodríguez Ramiro, I. CSIC ORCID; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCIDpóster de congreso
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Ileal digestibility of the amino acids of soybean meals of different origin in broilersFrikha, M.; Serrano, M. P.; Valencia, Diego G.; Centeno, Carmen CSIC ; Lázaro, Rosa; Mateos, Gonzalo G.póster de congreso
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Development of an UPLC-ESI-TQ MS method for the accurate quantification of microbialderived phenolic acids in faecesSánchez-Patán, Fernando CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID póster de congreso
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effects of dietary grape seed polyphenols on plasma lipid and mineral contents, and intestinal microflora in broiler chicksChamorro, Susana CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSIC; Romero, Carlos CSIC ORCID; Arija, Ignacio ; Centeno, Carmen CSIC póster de congreso
6openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS300587.pdf.jpg17-may-2010Effect of borage-added fish gelatin films on lipid oxidation of horse mackerel patties during frozen storageGiménez, B.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID póster de congreso
7openAccessinfluencebroilers.pdf.jpg2010Influence of pea hulls inclusion in the diet on digestive traits and nutrient retention in broilersJiménez-Moreno, E.; González-Alvarado, J. M.; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Centeno, Carmen CSIC ; Lázaro, Rosa; Mateos, Gonzalo G.comunicación de congreso
8openAccess17-oct-2011A comparative study of the effects of regularly consuming two cocoa products with different polyphenols levels on cardiovascular health in humans.Martínez López, Sara CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Gómez Juaristi, Miren CSIC; Fernández-Espinosa, Aránzazu CSIC; Goya, Luis CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
9openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS313909[1].pdf.jpgmar-2010Efectos de un producto soluble de cacao rico en polifenoles sobre los hábitos intestinales de voluntarios sanosSarriá, Beatriz CSIC ORCID; Martínez López, Sara CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of combined treatment of high-pressure and packaging under carbon dioxide atmosphere on sensory quality of grilled red bell pepper during refrigerated storagePlaza, Lucía CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso