Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: (IF) Artículos
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 888.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
3
4
...
89
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2003
TAG composition of Ewe's milk fat. Detection of foreign fats
Goudjil, Hanane
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Fraga, M. J.
;
Juárez, Manuela
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
2004
Iron bioavailability from powdered and in-bottle-sterilized infant formulas in suckling and weanling rats
Sarriá, Beatriz
CSIC
ORCID
;
Vaquero, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2001
Gel properties of collagens from skins of cod (Gadus morhua) and hake (Merluccius merluccius) and their modification by the coenhancers magnesium sulphate, glycerol and transglutaminase
Fernández-Díaz, M. D.
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2008
Partially-gelatinised starches by high hydrostatic pressure as oligoelement carriers
Fernández, Pedro P.
CSIC
;
Sanz Martínez, Pedro Dimas
CSIC
ORCID
;
Martino, Mirian N.
;
Molina García, Antonio D.
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
2006
Low Molecular Weight Carbohydrates in Foods Usually Consumed in Spain
Espinosa-Martos, Irene
;
Rico, E., Rupérez, P.
artículo
6
closedAccess
2008
Treatment of obesity in children and adolescents. How nutrition can work?
Moreno, Luis A.
;
Ochoa, M. C.
;
Wärnberg, Julia
CSIC
ORCID
;
Marti, A.
;
Martínez, J. A.
;
Marcos, Ascensión
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
2007
Effect of a hygienized rennet paste and a defined strain starter on proteolysis, texture and sensory properties of semi-hard goat cheese
Calvo, Maria V.
CSIC
ORCID
;
Castillo, I.
;
Díaz-Barcos, V.
;
Requena, Teresa
CSIC
ORCID
;
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
2005
Artichoke (Cynara scolymus L) modifies bacterial enzymatic activities and antioxidant status in rat cecum
Goñi, Isabel
CSIC
ORCID
;
Jiménez Escrig, Antonio
CSIC
ORCID
;
Gudiel, M.
;
Saura Calixto, Fulgencio D.
CSIC
artículo
9
openAccess
oct-2008
Biogenic amine production by Gram-positive bacteria isolated from Spanish dry-cured ‘‘chorizo” sausage treated with high pressure and kept in chilled storage
Rivas, Blanca de las
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Carrascosa, Alfonso V.
CSIC
ORCID
;
Curiel, José Antonio
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Muñoz, Rosario
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
2009
Design and nutritional properties of potential functional frankfurters based on lipid formulation, added seaweed and low salt content
López López, Inés
CSIC
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1479
Publications
Autor
94
Montero García, Pilar
72
Gómez Guillén, M. C.
72
Morales, F. J.
53
Jiménez Colmenero, Francisco
42
Ruiz-Capillas, Claudia
41
Juárez, Manuela
41
Saura Calixto, Fulgencio D.
40
Cano, M. Pilar
40
Sánchez-Moreno, Concepción
39
Álvarez, M. Dolores
.
siguiente >
Palabras clave
27
High pressure
16
Antioxidant activity
15
Vitamin C
13
Freezing
12
Antioxidants
11
Carotenoids
10
Functional properties
10
High-pressure
10
Maillard reaction
9
Lipid oxidation
.
siguiente >
Fecha de Publicación
156
2009
117
2008
116
2007
92
2006
90
2005
63
2004
60
2003
70
2002
60
2001
64
2000