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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003TAG composition of Ewe's milk fat. Detection of foreign fatsGoudjil, Hanane; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Iron bioavailability from powdered and in-bottle-sterilized infant formulas in suckling and weanling ratsSarriá, Beatriz CSIC ORCID; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Gel properties of collagens from skins of cod (Gadus morhua) and hake (Merluccius merluccius) and their modification by the coenhancers magnesium sulphate, glycerol and transglutaminaseFernández-Díaz, M. D.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
4openAccessPartially-gelatinised_ starches_by_high.pdf.jpg2008Partially-gelatinised starches by high hydrostatic pressure as oligoelement carriersFernández, Pedro P. CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Martino, Mirian N.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Low Molecular Weight Carbohydrates in Foods Usually Consumed in SpainEspinosa-Martos, Irene; Rico, E., Rupérez, P.artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Treatment of obesity in children and adolescents. How nutrition can work?Moreno, Luis A.; Ochoa, M. C.; Wärnberg, Julia CSIC ORCID; Marti, A.; Martínez, J. A.; Marcos, Ascensión CSIC ORCIDartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of a hygienized rennet paste and a defined strain starter on proteolysis, texture and sensory properties of semi-hard goat cheeseCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castillo, I.; Díaz-Barcos, V.; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Artichoke (Cynara scolymus L) modifies bacterial enzymatic activities and antioxidant status in rat cecumGoñi, Isabel CSIC ORCID; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gudiel, M.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
9openAccessbiogenic_amine_production_Rivas.pdf.jpgoct-2008Biogenic amine production by Gram-positive bacteria isolated from Spanish dry-cured ‘‘chorizo” sausage treated with high pressure and kept in chilled storageRivas, Blanca de las CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Design and nutritional properties of potential functional frankfurters based on lipid formulation, added seaweed and low salt contentLópez López, Inés CSIC; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo