English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/98530
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

Title

Estudios sobre el carácter picante del pimiento

AuthorsArnedo Andrés, María Soledad; Abadía Bayona, Javier
Issue Date28-Apr-2005
PublisherZeta Editores
CitationI+Dear. Semanario del Periódico de Aragón: suplemento de divulgación científica, tecnológica y de investigación (28 abril 2005)
AbstractEste proyecto es un buen ejemplo de colaboración entre distintos organismos de investigación aragoneses.
Description1 .pdf (1 Pag.) copia de la noticia.
Publisher version (URL)http://www.elperiodicodearagon.com/
URIhttp://hdl.handle.net/10261/98530
Appears in Collections:(EEAD) Material de divulgación
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AbadiaJ_PeriodicoAragonI+Dear_2005.pdf312,93 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.