Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/96191
Share/Export:
logo share SHARE BASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Title

La conservación de los productos vegetales en las fuentes agronómicas andalusíes

AuthorsGarcía Sánchez, Expiración
KeywordsAl-Andalus
Alimentación
Productos vegetales
Conservación de alimentos
Alimentation
Plant products
Food preservation
Issue Date1994
PublisherAgencia Española de Cooperación Internacional
CitationLa alimentación en las culturas islámicas. Manuela Marín y David Waines eds. Madrid, 1994, pp. 251-293
URIhttp://hdl.handle.net/10261/96191
Appears in Collections:(EEA) Libros y partes de libros

Files in This Item:
File Description SizeFormat
La Conservacion de los productos vegetales_EGarcia.pdf1,63 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work

Page view(s)

545
checked on Jan 19, 2022

Download(s)

294
checked on Jan 19, 2022

Google ScholarTM

Check


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.