English   español  

(ICTAN) Libros y partes de libros : [265]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 265
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Acrylamide in bakery productsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Obesidad: microbiota, probióticos y prebióticosRedondo, Noemí CSIC; Nova, Esther CSIC ORCID ; Gómez-Martínez, Sonia CSIC ORCID; Díaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Marcos, Ascensión CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Application of high pressure processing in freezing and thawing processesOtero, Laura CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Microwave-assisted extraction of plant proteinsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Role of cereal bioactive compounds in age-related diseasesTomé-Sánchez, Irene CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesspapelmicrobiota.pdf.jpg2022Papel de la microbiota, probióticos y prebióticos en desnutrición y trastornos del comportamiento alimentarioNova, Esther CSIC ORCID ; Díaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Gómez-Martínez, Sonia CSIC ORCID; Marcos, Ascensión CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023New strategies for the reduction of fats in food productsCofrades, Susana CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesshyperbaripreserv.pdf.jpg2022Hyperbaric storage at room temperature for fruit juice preservationOtero, Laura CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessestresueño.pdf.jpg2022Estrés, sueño y consumo de tabaco como factores determinantes en la composición de la microbiotaGómez-Martínez, Sonia CSIC ORCID; Díaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Nova, Esther CSIC ORCID ; Marcos, Ascensión CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Efecto de la actividad física, ejercicio físico y sedentarismo sobre la microbiota intestinalDíaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Gómez-Martínez, Sonia CSIC ORCID; Nova, Esther CSIC ORCID ; Marcos, Ascensión CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessdefinmu.pdf.jpg2022Definición, concepto e investigación en la interacción nutrición-inmunidadGómez-Martínez, Sonia CSIC ORCID; Díaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Nova, Esther CSIC ORCID ; Marcos, Ascensión CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccesscurremicro.pdf.jpg2022Current evidence on the modulatory effects of food proteins and peptides in inflammation and gut microbiotaFernández-Tomé, Samuel CSIC ORCID; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessBiomolecules from Vegetable Wastes 2022 Chapter 9 278-308.pdf.jpg2022Biomolecules from vegetable wastesAncos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Alimentos funcionales y nutracéuticosDíaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Gómez-Martínez, Sonia CSIC ORCID; Nova, Esther CSIC ORCID ; Marcos, Ascensión CSIC ORCIDcapítulo de libro
embargoedAccessmicrobialtransglutaminase.pdf.jpg1-Jan-2021Effect of microbial transglutaminase on the production of fish myofibrillar and vegetable protein-based productsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Pedrosa, M. M.; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Coffee proteins: Functional food ingredients with molecular effects for sustainable healthIriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Salazar, Maria del Pilar; Guspí Domènech, Laura; Zapata Montoya, Jose Edgar; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessanalvent.pdf.jpg2022Análisis de los parámetros de calidad de arándanos procedentes de diferentes puntos de ventaRomero, Irene CSIC ORCID ; Marti-Anders, Carmen; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesstejidosuvamesa.pdf.jpg2022Ácidos grasos de membrana y osmoprotectores: respuesta diferencial a baja temperatura y alto CO2 en tejidos de uva de mesaEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Vázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Size exclusion chormatography in the analysis of lipidsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Oxidative rancidity in foods and food qualityVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcapítulo de libro
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 265
 next >