English   español  

(ICTAN) Libros y partes de libros : [250]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 250
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess2022Coffee proteins: Functional food ingredients with molecular effects for sustainable healthIriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Salazar, Maria del Pilar; Guspí Domènech, Laura; Zapata Montoya, Jose Edgar; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess2022Análisis de los parámetros de calidad de arándanos procedentes de diferentes puntos de ventaRomero, Irene CSIC ORCID ; Marti-Anders, Carmen; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Sánchez Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccess2022Ácidos grasos de membrana y osmoprotectores: respuesta diferencial a baja temperatura y alto CO2 en tejidos de uva de mesaEscribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Vázquez-Hernández, María CSIC ORCID ; Sánchez Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Size exclusion chormatography in the analysis of lipidsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Oxidative rancidity in foods and food qualityVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-May-1995Industrial preparation of potato products in sunflower oilsSébédio, Jean Louis; Dutta, P. C.; Christie, William W.; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Mordret, F.; Raoux, R.; Gemert, L. Van; Wester, Ingmarcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006High-performance size-exclusion chromatography for lipid analysis in organic mediaMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993High performance size exclusion chromatographic applied to the analysis of edible fatsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Formation and analysis of oxidized monomeric, dimeric and higher oligomeric triglyceridesDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of heating and frying on oil and food fatty acidsSánchez-Muniz, F. J.; Bastida, Sara; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Dimeric and higher oligomeric triglyceridesDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Analysis of non-volatile lipid oxidation compounds by high-performance size-exclusion chromatographyMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Analysis of lipid oxidation products by combination of chromatographic techniquesMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC capítulo de libro
openAccessformatiproduc.pdf.jpg2022Formation of acrylamide and other heat-induced compounds during panela productionMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Gómez-Narváez, Faver; Contreras-Calderón, José; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessintroeditor.pdf.jpg2022Introduction to the special issue: New frontiers in acrylamide study in foods—Formation, analysis and exposure assessmentDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015The Mediterranean Diet and Mineral CompositionMesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel; Navarro, María Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Seed wastes and by-products: reformulation of meat productsPasqualin Cavalheiro, C.; Silva, Mauricio Costa Alves da; Ruiz-Capillas, C. CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Potential of fatty components in the valorization of foods by means of health claimsCofrades, Susana CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesspolyphespain.pdf.jpg2021Polyphenol content of the petals of the ‘Rosa Narcea’ cultivated in the mountains of Asturias (northern Spain)Santiago Blanco, José Luis CSIC ORCID ; Gago, Pilar; Boso, Susana; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Martínez-Bartolomé, Miguel A. CSIC; Martínez Rodríguez, María del Carmencapítulo de libro
openAccessnuevosprocesad.pdf.jpg2021Nuevos contaminantes químicos generados durante el procesadoMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 250
 next >