English   español  

(ICTAN) Libros y partes de libros : [199]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 199
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessprevendisea.pdf.jpg2019Preventive effects of coffee against cardiovascular diseasesBravo, Laura ; Mateos, Raquel  ; Sarriá, Beatriz capítulo de libro
openAccessimpaclegum.pdf.jpg2019Impact of fermentation on the nutritional quality, bioactive compounds and potential health properties of legumesFrías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Peñas, Elena  capítulo de libro
embargoedAccessfruitdensi.pdf.jpg2019Fruit and vegetable intake and the macular pigment optical densityOlmedilla Alonso, Begoña  ; Estévez Santiago, Rocío capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Flow injection analysis-tandem mass spectrometryRuiz-Capillas, C. ; Herrero, Ana M. ; Jiménez Colmenero, Francisco capítulo de libro
openAccessdietarfodd.pdf.jpg2019Dietary intake of carotenoids: nutritional status assessment and the importance of considering free and esters forms in foods.Olmedilla Alonso, Begoña  ; Estévez Santiago, Rocío capítulo de libro
embargoedAccessapplicatindustry.pdf.jpg2019Applications of nanomaterials in the meat and seafood processing industryMontero García, Pilar  ; López Caballero, M. E. ; Alemán, Ailén ; Gómez Estaca, Joaquín ; Martínez Álvarez, Óscar  ; Gómez Guillén, M. C. capítulo de libro
embargoedAccesseffectsolution.pdf.jpg2019Effect of chitosan concentration on the rheological properties of acetic and lactic acid solutionsTovar, C. A.; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Probióticos, prebióticos y salud: evidencia científicaÁlvarez-Calatayud, Guillermo; Marcos, Ascensión ; Margolles Barros, Abelardo libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Dietary fiber and associated macromolecular antioxidants in fruit and vegetablePérez-Jiménez, Jara ; Saura Calixto, Fulgencio D. capítulo de libro
openAccesssurimisaludsal.pdf.jpg2017Surimi: Estrategias para gelificar con bajo aporte de salCando, Deysi ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María libro
openAccessbiodispestima.pdf.jpg2017Biodisponibilidad de carotenoides, factores que la determinan y métodos de estimaciónMeléndez-Martínez, Antonio J.; Pérez Gálvez, Antonio  ; Roca, María  ; Estévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña  ; Mercadante, Adriana Z.; Jesús Ornelas-Paz, José decapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Vibrational spectroscopy for quality assessment of meatHerrero, Ana M. ; Hernandez, Pedro C.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. capítulo de libro
openAccessenrichcharact.pdf.jpg2017The enrichment of mashed potatoes with extra virgin olive oil: the effects on textural, physical, structural and sensory characteristicsÁlvarez, M. Dolores  ; Canet, Wenceslao ; Jiménez, M. José ; Fernández, Cristinacapítulo de libro
openAccesseffeexostor.pdf.jpg2017The effect of exogenous abscisic acid spray on phenolics and scavenging free radical activity of olives during storageFlores, Gema ; Blanch, Gracia P.  ; Ruiz del Castillo, M. Luisa  capítulo de libro
openAccessTablacaroiberoamer.pdf.jpg2017Tabla de contenido en carotenoides de alimentos iberoamericanosDias, Maria da Graça; Olmedilla Alonso, Begoña  ; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Mercadante, Adriana Z.; Osorio, Coralia; Vargas-Murga, Liliana; Meléndez-Martínez, Antonio J.capítulo de libro
openAccessreleasupplem.pdf.jpg2017Release of flavonols in simulated in vitro gastrointestinal digestion and its relationship with viscosity in onion and apple products and commercial quercetin supplementÁlvarez, M. Dolores  ; Herranz, Beatriz  ; Fernández-Jalao, Irene; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Ancos, Begoña de  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Quality and quality changes <ssessment of processed fishCareche, Mercedes  ; Sánchez Alonso, Isabel capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Recent advances in seafood technology: An overviewBorderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Pinapple composition and nutritionAncos, Begoña de  ; Sánchez-Moreno, Concepción  ; González-Aguilar, Gustavo A.capítulo de libro
openAccess11suplesencial.pdf.jpg2017Los suplementos con antioxidantes y ácidos grasos esencialesOlmedilla Alonso, Begoña  ; Casaroli-Marano, Ricardo; García-Medina, José J.; Pinazo-Durán, María D.capítulo de libro
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 199
 next >