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Título: | Effect of setting time on the rheological properties of suwari gels made with squid surimi with added Konjac glucomannan |
Autor: | Tovar, C. A.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | Fecha de publicación: | 2013 | Editor: | Rubio Hernández, Francisco José | Citación: | Perspectives in fundamental and applied rheology Chap. 17: 189-196 | Descripción: | Part II: Food, Cosmetics and Pharmaceutical Products. Chap.17 del libro Perspectives in fundamental and applied rheology 440 pag; 8 páginas, 3 figuras, 3 tablas | URI: | http://hdl.handle.net/10261/94868 | ISBN: | 978-84-616-6551-8 |
Aparece en las colecciones: | (ICTAN) Libros y partes de libros |
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Effect_of_setting_time_on_the_rheological_properties_of_glucomannan.pdf | 287,71 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
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