English   español  
Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/93913
COMPARTIR / IMPACTO:
Estadísticas
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Título

Lutein and zeaxanthin status. Dietary intake, serum concentrations and macular pigment density in Spanish subjects

AutorOlmedilla Alonso, Begoña ; Estévez Santiago, Rocío ; Beltrán de Miguel, Beatriz; Cuadrado Vives, Carmen
Fecha de publicación15-sep-2013
CitaciónAnnals of Nutrition and Metabolism 63(suppl.1): 497; 2013
ResumenBackground and objectives: Lutein and zeaxanthin are dietary carotenoids. Both are concentrated in retina and constitute the macular pigment. A higher concentration of lutein and zeaxanthin in blood or intake has been associated with lower risk of age related macular diseases. Objective: to asses the status of lutein and zeaxanthin by means of dietary intake, blood levels and macular pigment density (MPD) and correlations among them.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/93913
Aparece en las colecciones: (ICTAN) Artículos
Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro completo
 


NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.