English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/92487
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Cambios en el estado hídrico de frutos durante el proceso de maduración y conservación a bajas temperaturas.

AuthorsFernández-Caballero, Carlos ; Goñi Ramos, Óscar ; Romero, I.; Merodio, Carmen
Issue Date2008
PublisherAcribia
CitationAvances en Maduración y Post-recolección de Frutas y Hortalizas: 20- 27 (2008)
URIhttp://hdl.handle.net/10261/92487
Identifiersisbn: 978-84-200-1111-0
Appears in Collections:(IF) Libros y partes de libros
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.