English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/90456
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLópez-Benito, Manuel-
dc.date.accessioned2014-02-05T13:12:48Z-
dc.date.available2014-02-05T13:12:48Z-
dc.date.issued1973-
dc.identifier.citationInformes Técnicos del Instituto de Investigaciones Pesqueras 4: 1-19 (1973)es_ES
dc.identifier.issn0304-5161-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10261/90456-
dc.description19 páginas, 9 cuadros, 2 figurases_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherCSIC - Patronato Juan de la Cierva de Investigación Científica y Técnicaes_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.titleEstudio sobre la precocción de túnidos en la industria conserveraes_ES
dc.title.alternativeOn the precooking of canned tune fishes_ES
dc.typeinforme técnicoes_ES
dc.description.peerreviewedPeer reviewedes_ES
Appears in Collections:(IIP) Informes Técnicos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lopez_Benito_1973.pdf1,37 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.