English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/90398
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

Diseño y desarrollo de productos cárnicos funcionales.

AuthorsJiménez Colmenero, Francisco
Issue Date2011
PublisherUniversidad de Extremadura
CitationProductos cárnicos para el siglo XXI. Seguros, nutritivos y saludables.: 41- 48 (2011)
URIhttp://hdl.handle.net/10261/90398
Identifiersisbn: 978-84-7723-949-9
Appears in Collections:(ICTAN) Libros y partes de libros
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.