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Invitar a revisión por pares abierta
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorFraga, Fernando-
dc.date.accessioned2013-12-20T10:19:32Z-
dc.date.available2013-12-20T10:19:32Z-
dc.date.issued1955-
dc.identifier.citationInvestigación Pesquera 2: 21-31 (1955)es_ES
dc.identifier.issn0020-9953-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10261/88898-
dc.description11 páginas, 4 tablas, 3 figurases_ES
dc.description.abstract[EN] The chemical composition of anchovies (Engraulis encrasicholus) of 125, 140 and 155 mm of total length is studied for a period of a litle over one year from May 1953 to July 1954, taking samples every 15 days. The meat, guts, and head together with the backbone were tested. Water, proteins, fat and ashes are quantitatively determined in seach of the afore mentioned parts. The highest content of fat is observed in the months of October, November and December, affecting the viscerae in a considerable way. Male and female gonads from a sample taken in May were too chemically testedes_ES
dc.description.abstract[ES] Los datos sobre la composición química de la anchoa son muy escasos. Las determinaciones químicas que poseemos de esta especie se refieren a análisis esporádicos, formando parte de listas de peces de interés comercial. [...]-
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherConsejo Superior de Investigaciones Científicas (España)es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.titleVariación estacional de la composición química de la anchoa (Engraulis encrasicholus)es_ES
dc.typeartículoes_ES
dc.description.peerreviewedPeer reviewedes_ES
dc.relation.publisherversionhttp://www.icm.csic.es/scimar/index.php/secId/8/IdArt/1445/es_ES
dc.type.coarhttp://purl.org/coar/resource_type/c_6501es_ES
item.openairetypeartículo-
item.grantfulltextopen-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextWith Fulltext-
item.languageiso639-1es-
Aparece en las colecciones: (IIP) Investigación Pesquera
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