English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/87604
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Efecto de una poligalacturonasa de Kluyveromyces sp sobre el potencial aromático de los vinos

AuthorsVilanova de la Torre, María del Mar ; Sestelo, Ana Belén F.; Zamuz Castro, Sol Ángel ; Herrero-Maeso, Beatriz; Sieiro, Carmen
KeywordsPoligalacturonasa
Kluyveromyces
Aroma
Vino
Issue Date2009
PublisherGrupos de Investigación Enológica
CitationX Congreso Nacional de Investigación Enológica GIENOL: 32 (2009)
URIhttp://hdl.handle.net/10261/87604
Appears in Collections:(MBG) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vilanova_Efecto_poligalacturonasa...pdf282,53 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.