English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/8409
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE
Exportar a otros formatos:

Title

Utilización de grasas de origen vegetal en raciones de corderos: rendimientos productivos y composición química de la canal

AuthorsManso, Teresa; González, L.; Castro, Teresa; Jimeno, Vicente; Mantecón, Ángel R. ; Pulgar, A.
Issue Date2005
PublisherAsociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario
CitationXXXVII Jornadas de estudio (XI Jornadas de Producción Animal). ITEA 2005, Volumen extra 26, 662-664
DescriptionPonencia presentada a las XI Jornadas de Producción Animal AIDA 2005. Publicada en un Volumen extra de la revista ITEA.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/8409
ISSN1130-6009
Appears in Collections:(IGM) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mantecón et al. 2005 Reg. 345.pdf98,68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.