English
español
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10261/8409
Share/Impact:
Statistics |
![]() ![]() |
|
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE | ||
|
Title: | Utilización de grasas de origen vegetal en raciones de corderos: rendimientos productivos y composición química de la canal |
Authors: | Manso, Teresa; González, L.; Castro, Teresa; Jimeno, Vicente; Mantecón, Ángel R. ![]() |
Issue Date: | 2005 |
Publisher: | Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario |
Citation: | XXXVII Jornadas de estudio (XI Jornadas de Producción Animal). ITEA 2005, Volumen extra 26, 662-664 |
Description: | Ponencia presentada a las XI Jornadas de Producción Animal AIDA 2005. Publicada en un Volumen extra de la revista ITEA. |
URI: | http://hdl.handle.net/10261/8409 |
ISSN: | 1130-6009 |
Appears in Collections: | (IGM) Comunicaciones congresos |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mantecón et al. 2005 Reg. 345.pdf | 98,68 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
Review this work
Review this work
WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.