English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/8406
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Utilización de grasas de origen vegetal en raciones de ovejas lecheras: digestibilidad y rendimientos productivos

AuthorsCastro, Teresa; Manso, Teresa; Jimeno, Vicente; Mantecón, Ángel R.
Issue Date2005
PublisherAsociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario
CitationXXXVII Jornadas de Estudio (XI Jornadas sobre Producción Animal), 2005, Volumen extra 26, 647-649
DescriptionPonencia presentada a las XI Jornadas de Producción Animal AIDA 2005. Publicada en un Volumen extra de la revista ITEA
URIhttp://hdl.handle.net/10261/8406
ISSN1130-6009
Appears in Collections:(IGM) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mantecón et al. 2005 Reg. 336.pdf105,37 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.