English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/83433
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE

Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

Blanca (Las Palmas)

AuthorsHerrero Catalina, Joaquín
KeywordsPeral
Variedades frutales
Recursos genéticos
Pyrus communis
Pear
Cultivars
Genetic Resources
Issue DateDec-1964
PublisherCSIC - Estación Experimental de Aula Dei (EEAD)
CitationBlanca (Las Palmas). En: Herrero Catalina, Joaquín... [et al.] Cartografía de frutales de hueso y pepita. Cap. IV, Apéndice de variedades frutales. Peral (1964).
Abstract[ES] Caracterización pomológica, período de maduración e ilustración del fruto de esta variedad de peral descrita en la “Cartografía de frutales de hueso y pepita” (Herrero J et al., 1964).
[EN] Pomological characterization, maturation time and fruit figure of pear cultivar described in “Cartografía de frutales de hueso y pepita” (Herrero J et al., 1964).
Description1 .pdf (1 Pág.) con texto descriptivo y 1 Fig. This EEAD-CSIC database – Variedades frutales de hueso y pepita is made available under the Open Database License: http://opendatacommons.org/licenses/odbl/1.0/. Any rights in individual contents of the database are licensed under the Database Contents License: http://opendatacommons.org/licenses/dbcl/1.0/
Publisher version (URL)https://digital.csic.es/handle/10261/81271
URIhttp://hdl.handle.net/10261/83433
DOIhttp://dx.doi.org/10.20350/digitalCSIC/2012
IdentifiersCFHP-Peral-20
ReferencesCambra R, Iturrioz M. Variedades de peral en España. An. Estac. Exp. Aula Dei 11 (1/2): 200-266 (1971) http://digital.csic.es/handle/10261/22259
Appears in Collections:(EEAD) Variedades frutales de hueso y pepita
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BlancaLasPalmas_CartFrutHuePep_Peral 20.pdf343 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.