English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/77356
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGallardo, José Manuel-
dc.contributor.authorPérez Martín, Ricardo Isaac-
dc.contributor.authorGonzález Sotelo, Carmen-
dc.contributor.authorAubourg, Santiago P.-
dc.contributor.authorBanga, Julio R.-
dc.date.accessioned2013-06-03T09:55:52Z-
dc.date.available2013-06-03T09:55:52Z-
dc.date.issued1991-
dc.identifier.citationRevista de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos 31(1): 103-110 (1991)es_ES
dc.identifier.issn0034-7698-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10261/77356-
dc.description8 páginases_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherCSIC - Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos (IATA)es_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.titleEvolución de aminas volátiles en merluza (Merluccius australis), merluza (Merluccius capensis) y rosada (Xiphiurus capensis) durante el almacenamiento a -18ºCes_ES
dc.typeartículoes_ES
dc.description.peerreviewedPeer reviewedes_ES
dc.identifier.e-issn1131-799X-
Appears in Collections:(IIM) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Evolucion_aminas_volatiles.pdf514,9 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.