English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/77356
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
Title

Evolución de aminas volátiles en merluza (Merluccius australis), merluza (Merluccius capensis) y rosada (Xiphiurus capensis) durante el almacenamiento a -18ºC

AuthorsGallardo, José Manuel ; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; González Sotelo, Carmen ; Aubourg, Santiago P. ; Banga, Julio R.
Issue Date1991
PublisherCSIC - Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos (IATA)
CitationRevista de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos 31(1): 103-110 (1991)
Description8 páginas
URIhttp://hdl.handle.net/10261/77356
ISSN0034-7698
E-ISSN1131-799X
Appears in Collections:(IIM) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Evolucion_aminas_volatiles.pdf514,9 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.