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Invitar a revisión por pares abierta
Título

Time evolution of bacterial and protozoal DNA concentrations in the solid and liquid phases of Rusitec fermenters as assessed by qPCR

AutorMateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Díaz Reyes, Alexey CSIC; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID
Fecha de publicaciónjun-2012
EditorInstitut national de la recherche agronomique (France)
Rowett Research Institute
Citación8th joint INRA-RRI Symposium on Gut Microbiology : 40(2012)
ResumenArtificial rumen apparatus are widely used for studying ruminal fermentation, but a marked decrease or even a complete disappearance...
DescripciónTrabajo presentado al 8th joint INRA-RRI Symposium on Gut Microbiology 1 página.-- Trabajo presentado al 8th Joint Symposium on Gut Microbiology. 17 al 20 de junio de 2012. Clermont-Ferrand (Francia).
Versión del editorhttps://colloque4.inra.fr/inra_rowett_2012
URIhttp://hdl.handle.net/10261/76160
Aparece en las colecciones: (IGM) Comunicaciones congresos

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