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Título: | Time evolution of bacterial and protozoal DNA concentrations in the solid and liquid phases of Rusitec fermenters as assessed by qPCR |
Autor: | Mateos Álvarez, Iván CSIC ORCID ; Díaz Reyes, Alexey CSIC; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID | Fecha de publicación: | jun-2012 | Editor: | Institut national de la recherche agronomique (France) Rowett Research Institute |
Citación: | 8th joint INRA-RRI Symposium on Gut Microbiology : 40(2012) | Resumen: | Artificial rumen apparatus are widely used for studying ruminal fermentation, but a marked decrease or even a complete disappearance... | Descripción: | Trabajo presentado al 8th joint INRA-RRI Symposium on Gut Microbiology 1 página.-- Trabajo presentado al 8th Joint Symposium on Gut Microbiology. 17 al 20 de junio de 2012. Clermont-Ferrand (Francia). | Versión del editor: | https://colloque4.inra.fr/inra_rowett_2012 | URI: | http://hdl.handle.net/10261/76160 |
Aparece en las colecciones: | (IGM) Comunicaciones congresos |
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