Search


Start a new search
Current filters:
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-31 of 31 (Search time: 0.172 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessNov-2012Changes in polyphenolic content and antioxidant activity after thermal treatments of grape seed extract and grape pomaceChamorro, Susana ; Goñi, Isabel; Hervert-Hernández, Deysy; Viveros, Agustín; Brenes, Agustín artículo
2closedAccessFeb-2012Polyphenols in red wine aged in acacia (Robinia pseudoacacia) and oak (Quercus petraea) wood barrelsSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Hernández, M. Teresa ; Estrella, Isabel ; Martínez García, Juana artículo
3closedAccess17-Sep-2010Açaí (Euterpe oleraceae) ‘BRS Pará’: A tropical fruit source of antioxidant dietary fiber and high antioxidant capacity oilRufino, Maria do Socorro M.; Pérez-Jiménez, Jara ; Arranz, Sara; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Oliveira, María S. P.; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
4closedAccessDec-2011Polyphenolic profile as a useful tool to identify the wood used in wine agingSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Hernández, M. Teresa ; Estrella, Isabel artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Chocolate: (Un)healthy source of polyphenols?Rimbach, Gerald; Egert, S.; Pascual-Teresa, Sonia de artículo
6openAccessMATERIALES313833[1].pdf.jpg2010Posibles beneficios del consumo de café verde en saludBravo, Laura ; Sarriá, Beatriz ; Gómez Juaristi, Miren ; Martínez López, Sara; Mateos, Raquel  artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Evidence for the formation of maillardized insoluble dietary fiber in bread: A specific kind of dietary fiber in thermally processed foodPérez-Jiménez, Jara ; Díaz Rubio, M. Elena ; Morales, F. J.  ; Morales, F. J.  ; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of polyphenols dietary grape by-products on chicken pattiesNardoia, Maria; Ruiz-Capillas, C. ; Casamassima, Donato; Herrero, Ana M. ; Pintado, T. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Chamorro, Susana ; Brenes, Agustín artículo
9openAccesshighfatrats.pdf.jpg2018A high-fat high-sucrose diet affects the long-term metabolic fate of grape proanthocyanidins in ratsMolinar-Toribio, Eunice; Fuguet, Elisabet; Ramos-Romero, Sara; Taltavull, Núria; Méndez, Lucía ; Nogués, M. R.; Medina, Isabel ; Pérez-Jiménez, Jara artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Characterization of commercial Spanish non-citrus juices: Antioxidant and physicochemical aspectsPastoriza, Silvia; Pérez-Burillo, Sergio; Delgado Andrade, Cristina ; Rufián Henares, J. A.artículo
11openAccessachomice.pdf.jpg2017Anchovy mince (Engraulis ringens) enriched with polyphenol-rich grape pomace dietary fibre: In vitro polyphenols bioaccessibility, antioxidant and physico-chemical propertiesSolari-Godiño, A.; Pérez-Jiménez, Jara ; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Betalains and phenolic compounds of leaves and stems of Alternanthera brasiliana and Alternanthera tenellaDeladino, Lorena; Álvarez Acero, Inmaculada ; Ancos, Begoña de  ; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Molina García, Antonio D.  ; Schneider Teixeira, Alineartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Antioxidant Dietary Fiber Product: A New Concept and a Potential Food IngredientSaura Calixto, Fulgencio D. artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Polyphenol-rich extract from murta leaves on rheological properties of film-forming solutions based on different hydrocolloid blendsSilva-Weiss, A.; Bifani, V.; Ihl, M.; Sobral, P. J. A.; Gómez Guillén, M. C. artículo
15openAccessNon_extractable_.pdf.jpg2013Non-extractable polyphenols, a major dietary antioxidant: Occurrence, metabolic fate and health effectsPérez-Jiménez, Jara ; Díaz Rubio, M. Elena ; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Influence of preharvest and postharvest methyl jasmonate treatments on flavonoid content and metabolomic enzymes in red raspberryFlores, Gema ; Ruiz del Castillo, M. Luisa  artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antioxidant and functional properties of a high dietary fibre powder from carambola (Averrhoa carambola L.) pomacePantaleón-Velasco, M. Rosario; Ruiz-López, I. I.; Pérez-Silva, Araceli; Bravo, Laura ; Mateos, Raquel  ; Ruiz-Espinosa, Héctor; Vivar-Vera, M. de los Angelesartículo
18openAccessPostP_2014_EJLST_V116_P1441.pdf.jpgNov-2014Antioxidants in frying: Analysis and evaluation of efficacyMárquez Ruiz, Gloria ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Velasco, Joaquín  artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effects of bioactive constituents in functional cocoa products on cardiovascular health in humansSarriá, Beatriz ; Martínez López, Sara; Sierra-Cinos, J. L.; García-Diz, L.; Goya, Luis ; Mateos, Raquel  ; Bravo, Laura artículo
20openAccessdry_heat_puffing_Paucar.pdf.jpg2018Effect of dry heat puffing on nutritional composition, fatty acid, amino acid and phenolic profiles of pseudocereals grainsPaucar-Menacho, Luz María; Dueñas, Montserrat; Peñas, Elena  ; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  artículo
21openAccessorangecultivadigest.pdf.jpg2017Influence of orange cultivar and mandarin postharvest storage on polyphenols, ascorbic acid and antioxidant activity during gastrointestinal digestionAncos, Begoña de  ; Cilla, Antonio; Barberá, Reyes; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Cano, M. Pilar  artículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Polyphenol rich foodsintake as a strategy for an improvement of age-associated cognitive function and cardiovascular riskPino, Alicia; Granda-Pérez, H.; Puertas-Martín, Veronica; San Román, Ricardo; Pascual-Teresa, Sonia de póster de congreso
23openAccess2017Macromolecular antioxidants and dietary fiber in edible seaweedsSanz-Pintos, Nerea; Pérez-Jiménez, Jara ; Buschmann, Alejandro H.; Vergara-Salinas, José Rodrigo; Pérez-Correa, José Ricardo; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Role of the polycarboxylic compounds in the response of Silene vulgaris to chromiumPradas del Real, Ana E.; Silván, José Manuel  ; Pascual-Teresa, Sonia de ; Guerrero, Ana; García-Gonzalo, Pilar; Lobo, M. Carmen; Pérez-Sanz, Araceliartículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Macromolecular antioxidants or non-extractable polyphenols in fruit and vegetables: Intake in four European countriesPérez-Jiménez, Jara ; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Dihydrocaffeic acid, a major microbial metabolite of chlorogenic acids, shows similar protective effect than a yerba mate phenolic extract against oxidative stress in HepG2 cellsBaeza, Gema ; Sarriá, Beatriz ; Mateos, Raquel  ; Bravo, Laura artículo
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Obtainment and characterization of a potential functional ingredient from olivePérez-Jiménez, Jara ; Díaz Rubio, M. Elena ; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Biotransformation and resulting biological properties of green tea polyphenols produced by probiotic bacteriaLópez de Lacey, Ana M. ; Pérez-Santín, E.; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar  artículo
29openAccesspotencialdisease.pdf.jpg2019Potencial de los polifenoles de la dieta (extraíbles y no extraíbles) en la prevención de enfermedades cardiometabólicasPérez-Jiménez, Jara artículo
30openAccessdesignsea.pdf.jpg2019Design of low glycemic response foods using polyphenols from seaweedParada, Javier; Pérez-Correa, José Ricardo; Pérez-Jiménez, Jara artículo
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Survival and metabolic activity of probiotic bacteria in green teaLacey, Antonio L. de; Pérez-Santín, E.; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar  artículo
Results 1-31 of 31 (Search time: 0.172 seconds).
  • previous
  • 1
  • next